Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dan Voiculescu: Coabitarea intre Ponta si Basescu este una artificiala; a dat rezultate bune in privinta procurorilor

Hotnews Hotnews,
 Dan Voiculescu: Coabitarea intre Ponta si Basescu este una artificiala; a dat rezultate bune in privinta procurorilor

Dan Voiculescu a declarat, intr-un interviu acordat Adevarul, ca USL nu se va rupe, iar despre coabitarea Ponta-Basescu, pe care o catalogheaza drept fortata, artificiala, spune ca a avut rezultate bune, in privinta numirii procurorilor. continuă pe Hotnews

INTERVIU Dan Voiculescu, presedinte fondator PC: Coabitarea Basescu - Ponta a dat rezultate bune

Dan Voiculescu afirma ca rezultatele coabitarii pot fi considerate bune, dar nu crede ca Victor Ponta a pactizat cu Traian Basescu in dauna lui Crin Antonescu. in opinia sa, USL si-a indeplinit obiectivul de a ajunge la putere, dar mai are un al doilea obiectiv de realizat, inlaturarea lui Basescu.

Procurorii Parchetului General: Dan Voiculescu a MINTIT privind colaborarea sa cu Securitatea.

Procurorii Parchetului General au decis: Dan Voiculescu a mintit in legatura cu trecutul sau. Presedintele fondator al Partidului Conservator nu a recunoscut ca a fost colaborator al Securitatii, potrivit B1. ro. Totusi, Voiculescu scapa de acuzatiile de fals in declaratii, deoarece procurorii au apreciat ca declaratia mincinoasa privind relatia sa cu securitatea nu a produs efecte juridice. Pe 10 martie 2011, judecatorii instantei supreme au decis, definitiv, ca Dan Voiculescu a colaborat cu .

Procurorii Parchetului General: Dan Voiculescu a mintit privind colaborarea sa cu Securitatea

Procurorii Parchetului General au decis: Dan Voiculescu a mintit in legatura cu trecutul sau. Presedintele fondator al Partidului Conservator nu a recunoscut ca a fost colaborator al Securitatii. in acelasi timp,.

Rechizitoriul lui Dan Voiculescu, lovit de nulitate absoluta. Vezi zece greseli ale magistratilor, sanctionabile la CEDO

Traian Basescu a folosit UE pentru a se proteja, in 2012, profitand de conexiunile din PPE si de pozitia sa in statul roman numiri de judecatori si procurori, modificari in lege, presiuni pe functionari).

Basescu: Este prematur sa vorbim despre un roman in fruntea NATO

Presedintele Traian Basescu si secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, au refuzat sa comenteze posibilitatea ca un roman sa fie numit in fruntea Aliantei nord-atlantice.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )