Libnet.ro
UNICEF

10:30

Procurorii Parchetului General: Dan Voiculescu a MINTIT privind colaborarea sa cu Securitatea.

România Liberă România Liberă,
Procurorii Parchetului General: Dan Voiculescu a MINTIT privind colaborarea sa cu Securitatea.

Procurorii Parchetului General au decis: Dan Voiculescu a mintit in legatura cu trecutul sau. Presedintele fondator al Partidului Conservator nu a recunoscut ca a fost colaborator al Securitatii, potrivit B1. ro. Totusi, Voiculescu scapa de acuzatiile de fals in declaratii, deoarece procurorii au apreciat ca declaratia mincinoasa privind relatia sa cu securitatea nu a produs efecte juridice. Pe 10 martie 2011, judecatorii instantei supreme au decis, definitiv, ca Dan Voiculescu a colaborat cu . continuă pe România Liberă

Procurorii Parchetului General: Dan Voiculescu a mintit privind colaborarea sa cu Securitatea

Procurorii Parchetului General au decis: Dan Voiculescu a mintit in legatura cu trecutul sau. Presedintele fondator al Partidului Conservator nu a recunoscut ca a fost colaborator al Securitatii. in acelasi timp,.

NUP pentru Dan Voiculescu in dosarul de fals in declaratii deschis de gorjeanul Tapus

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a solutionat dosarul penal al fostului senator Dan Voiculescu, deschis in urma unei plangeri care a fost depusa de gorjeanul Constantin Tapus. Acesta l-a acuzat pe fostul parlamentar de savarsirea infractiunii de fals in declaratii publice in forma continuata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )