Libnet.ro
UNICEF

10:30

Procurorii Parchetului General: Dan Voiculescu a mintit privind colaborarea sa cu Securitatea

B1 B1,
Procurorii Parchetului General: Dan Voiculescu a mintit privind colaborarea sa cu Securitatea

Procurorii Parchetului General au decis: Dan Voiculescu a mintit in legatura cu trecutul sau. Presedintele fondator al Partidului Conservator nu a recunoscut ca a fost colaborator al Securitatii. in acelasi timp,. continuă pe B1

Procurorii Parchetului General: Dan Voiculescu a MINTIT privind colaborarea sa cu Securitatea.

Procurorii Parchetului General au decis: Dan Voiculescu a mintit in legatura cu trecutul sau. Presedintele fondator al Partidului Conservator nu a recunoscut ca a fost colaborator al Securitatii, potrivit B1. ro. Totusi, Voiculescu scapa de acuzatiile de fals in declaratii, deoarece procurorii au apreciat ca declaratia mincinoasa privind relatia sa cu securitatea nu a produs efecte juridice. Pe 10 martie 2011, judecatorii instantei supreme au decis, definitiv, ca Dan Voiculescu a colaborat cu .

NUP pentru Dan Voiculescu in dosarul de fals in declaratii deschis de gorjeanul Tapus

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a solutionat dosarul penal al fostului senator Dan Voiculescu, deschis in urma unei plangeri care a fost depusa de gorjeanul Constantin Tapus. Acesta l-a acuzat pe fostul parlamentar de savarsirea infractiunii de fals in declaratii publice in forma continuata.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )