Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dosarul Loteria II. Tribunalul Bucuresti judeca astazi un nou termen

Adevărul Adevărul,
Dosarul Loteria II. Tribunalul Bucuresti judeca astazi un nou termen

Miercuri are loc un nou termen in dosarul Loteria II in care Gheorghe Copos, Camelia Voiculescu si Sorin Pantis, alaturi de alte zece persoane, sunt acuzate de manipularea pietei de capital. continuă pe Adevărul

VIDEO Tribunalul Bucuresti judeca joi recursul lui Sorin Alexandrescu la decizia de arestare preventiva

Magistratii Tribunalului Bucuresti urmeaza sa judece, joi, recursul formulat de avocatii lui Sorin Alexandrescu, directorul Antena Tv Group, la decizia Judecatoriei Sector 1 de arestare preventiva pentru 29 de zile a acestuia, la solicitarea procurorilor DNA. Avocatul lui Alexandrescu, Gheorghita Mateut, a atacat cu recurs hotararea instantei inca de vinerea trecuta, la scurt timp dupa pronuntare.

Dosarul Loteria II, amanat pentru 25 septembrie. Copos sustine ca niciodata nu a premiat jucatorii altei echipe

Tribunalul Bucuresti a amanat miercuri pentru 25 septembrie dosarul Loteria II, in care sunt judecati omul de afaceri George Copos si Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, informeaza Agerpres.

iCCJ va judeca astazi recursul in dosarul Zambaccian

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) va judeca, astazi, recursul declarat in dosarul Zambaccian, potrivit surselor de presa.

Dosarul Petromservice. Vintu asteptat la tribunal pentru un nou termen

Tribunalul Bucuresti judeca, miercuri, un nou termen din dosarul Petromservice in care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu si fostul lider sindical Liviu Luca, alaturi de alti zece membri din Consiliul de Administratie a companiei Petromservice, sunt acuzati de spalare de bani si delapidare. Acestia ar fi produs companiei un prejudiciu de peste 83,5 milioane de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )