Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dosarul Mafia carnii, in instanta pentru evaziune fiscala de 24,6 milioane de lei

România Liberă România Liberă,
Dosarul Mafia carnii, in instanta pentru evaziune fiscala de 24,6 milioane de lei

Inculpatii din dosarul Mafia carnii au fost trimisi in judecata, luni, de procurorii DIICOT, ei fiind acuzati ca au prejudiciat statul cu peste 24,6 milioane de lei. continuă pe România Liberă

Inculpatii din dosarul Mafia carnii, trimisi in judecata pentru evaziune fiscala de 24,6 mil. lei

Inculpatii din dosarul Mafia carnii au fost trimisi in judecata, luni, de procurorii DIICOT, ei fiind acuzati ca au prejudiciat statul roman cu peste 24,6 milioane de lei, folosindu-se de evaziune fiscala,.

Inculpatii din dosarul Mafia carnii, trimisi in judecata pentru evaziune fiscala de 24,6 milioane de lei

Inculpatii din dosarul Mafia carnii au fost trimisi in judecata, luni, de procurorii DIICOT, relateaza Mediafax. Ei sunt acuzati de evaziune fiscala, spalare de bani, dare si luare de mita, prejudiciul adus .

Dosarul Reteaua carnii. Peste 20 de persoane au fost trimise in judecata pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Pe 20 de persoane suspectate de coruptie in dosarul Reteaua carnii au fost trimise in judecata, luni, de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Acestea sunt acuzate ca au prejudiciat statul roman cu peste 24,6 milioane de lei, prin evaziune fiscala, spalare de bani sau dare si luare de mita.

Subiectele Zilei: 15 milioane de euro matura zapada pe drumurile judetene din Romania; O parte dintre inculpatii din Mafia Carnii, trimisi in judecata; Cine a tras in civili in decembrie 1989? Argumente in favoarea implicarii unei retele secrete PCR

Romanii au 13 zile libere legale in 2015. Cate din acestea coincid cu weekend-ul. Romanii au 13 zile libere in 2015, stabilite pentru sarbatori publice. Basarabia istorica: care sunt urmele de romanism ramase la granita cu Occidentul. Aceasta este povestea unei calatorii nu departe de Romania si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )