Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dosarul Mineriadei. Cele doua victime din 13 iunie 1990 au fost impuscate in ceafa

Antena3 Antena3,
Dosarul Mineriadei. Cele doua victime din 13 iunie 1990 au fost impuscate in ceafa

Velicu Valentin Mocanu si Mitrita Lepadatu, care au decedat in urma incidentelor produse in seara zilei de 13 iunie 1990 la sediul Ministerului de Interne, au fost impuscati in ceafa,. continuă pe Antena3

Sa fie limpede! Raport privind calitatea apei potabile in Bucuresti din 13 iunie 2017

Analiza efectuata in data de 13. 2017 56 de puncte de control stabilite de catre Directia de Sanatate Publica si Autoritatea Municipala de Reglementare a Serviciilor Publice si 181 de puncte de.

Dosarul Mineriadei din iunie 1990, trimis in instanta. Ion Iliescu, Petre Roman si Miron Cozma vor fi judecati pentru infractiuni contra umanitatii

Dosarul Mineriadei a fost trimis, marti, in judecata. Fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si fostul lider al minerilor, Miron Cozma vor fi judecati pentru infractiuni contra umanitatii iar daca vor fi gasiti vinovati risca detentia pe viata.

BREAKING NEWS. Parchetul General ii trimite in judecata pe Ion Iliescu si Petre Roman in dosarul Mineriadei. Acuzatia este crima contra umanitatii

Procurorii de la Parchetul General au finalizat ancheta in dosarul Mineriadei din 13 - 15 iunie 1990.

VIDEO. Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu, trimisi in judecata in dosarul Mineriadei, pentru crime contra umanitatii: Autoritatile statului au declansat un atac violent impotriva celor care isi exprimau in mod pasnic contradictiile cu Guvernul.

Parchetul General i-a trimis in judecata pe Ion Iliescu, Virgil Magureanu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu, in dosarul Mineriadei, pentru infractiuni contra umanitatii.

BREAKING NEWS. Parchetul General ii trimite in judecata pe Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu, in dosarul Mineriadei, pentru crime contra umanitatii: Autoritatile statului au declansat un atac violent impotriva celor care isi exprimau in mod pas

Parchetul General i-a trimis in judecata pe Ion Iliescu, Virgil Magureanu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu, in dosarul Mineriadei, pentru infractiuni contra umanitatii.

Ion Iliescu, Petre Roman, Miron Cozma, trimisi in judecata in dosarul mineriadei din 1990

Fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, au fost trimisi in judecata astazi pentru infractiuni contra umanitatii de procurorii Parchetului instantei supreme in dosarul mineriadei din 1990, potrivit unor surse judiciare.

Petre Roman, prima reactie dupa ce a fost trimis in judecata pentru Mineriada din 13-15 iunie

Fostul premier Petre Roman a declarat marti pentru AGERPRES ca acuzatia formulata impotriva sa in dosarul Mineriada din 13-15 iunie este fabricata, fiind vorba despre o.

Campania Adevarul te mediteaza pentru Evaluarea Nationala 2017. Pe 13 iunie, de la ora 12:00 va avea loc pregatirea la Matematica

Marti, 13 iunie, incepand cu ora 12:00, va avea loc la Adevarul Live pregatirea la Matematica pentru Evaluarea Nationala 2017. in studio va veni Alexandru Constantinescu, profesor de Matematica si director la Colegiul National Spiru Haret, care va rezolva o varianta de subiect in direct. in plus, acesta va oferi cateva ponturi absolventilor de clasa a VIII-a in privinta pregatirii pentru examen. Luni a avut loc pregatirea la Limba Romana.

Curs valutar 13 iunie. Lira sterlina continua sa scada

Cursul valutar valabil marti, 13 iunie, indica o continuare a tendintei de depreciere a lirei sterline, a carei cotatie mai pierde aproape 2,5 bani .

Detalii incredibile din dosarul Mineriadei: Adrian Sarbu a cerut Armatei explozibil pentru a-l folosi impotriva manifestantilor din Piata Universitatii

Detalii incredibile ies la iveala din rechiztoriul intocmit in dosarul Mineriadei din 13 - 15 iunie 1990. Potrivit documentului, obtinut de Agerpres, Adrian Sarbu, care ocupa in acel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )