Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dosarul Rafo. Marian Iancu a fost condamnat la 12 ani de inchisoare. Decizia este definitiva

Adevărul Adevărul,
Dosarul Rafo. Marian Iancu a fost condamnat la 12 ani de inchisoare. Decizia este definitiva

Omul de afaceri Marian Iancu a fost condamnat, marti, de Curtea de Apel Bucuresti la 12 ani de inchisoare in dosarul in care a fost acuzat de evaziune fiscala si de spalare de bani. Decizia, care vine la opt ani de la trimiterea in judecata a afaceristului, este definitiva. continuă pe Adevărul

Marian Iancu a fost condamnat la 12 ani de inchisoare. Decizia este definitiva

Omul de afaceri Marian Iancu a fost condamnat, marti, de Curtea de Apel Bucuresti la 12 ani de inchisoare in dosarul in care a fost acuzat de evaziune fiscala si de spalare de bani. Decizia, care vine la opt ani de la trimiterea in judecata a afaceristului, este definitiva.

Marian Iancu a primit 12 ani de inchisoare cu executare in Dosarul RAFO

Marian Iancu a fost condamnat marti la o pedeapsa uriasa, 12 ani de inchisoare cu executre, definitiv, in dosarul RAFO. El a primit cu doi ani mai mult dupa ce a contestat pedeapsa din 2011.

Afaceristul Marian Iancu, condamnat definitiv la 12 ani de inchisoare in dosarul RAFO

Omul de afaceri Marian Iancu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti, marti, la 12 ani de inchisoare in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani cunoscut ca RAFO, dupa un proces care a.

Marian Iancu, condamnat definitiv la 12 ani de inchisoare in dosarul RAFO

Omul de afaceri Marian Iancu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti, azi, la 12 ani de inchisoare in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani cunoscut ca RAFO, dupa un proces care a durat opt ani, transmit surse din presa.

Marian Iancu, condamnat definitiv la 12 ani de inchisoare in dosarul RAFO

Omul de afaceri Marian Iancu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti, marti, la 12 ani de inchisoare in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani cunoscut ca RAFO, dupa un proces care a durat opt ani, anunta Mediafax.

Dosarul RAFO: Peste 800 de milioane de lei, trei terenuri si o cladire, confiscate lui Marian Iancu

Sume in lei, euro si dolari, totalizand peste 800 de milioane de lei, trei terenuri si o cladire ii vor fi confiscate omului de afaceri Marian Iancu, in urma deciziei definitive de marti a Curtii de Apel.

Un puscarias din Penitenciarul Galati a inselat un pusti de doar 12 ani prin metoda Accidentul

Infractorii din penitenciare specializati pana de curand in inselarea persoanelor varstnice prin metoda Accidentul incep sa isi mute interesul spre alte categorii de varsta. Zilele trecute, un puscarias incarcerat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati a convins un pusti de 12 ani, pe care l-a contactat telefonic, sa ii inmaneze unui complice o importanta suma de bani.

Marian Iancu, 12 ani cu executare in dosarul RAFO

Patronul echipei Politehnica Timisoara, Marian Iancu, a fost condamnat marti la 12 ani de inchisoare cu executare in dosarul Rafo. Sentinta judecatorilor este definitiva.

Marian Iancu, 12 ani cu executare in dosarul RAFO. Peste 800 de milioane de lei, trei terenuri si o cladire, confiscate

Patronul echipei Politehnica Timisoara, Marian Iancu, a fost condamnat marti la 12 ani de inchisoare cu executare in dosarul Rafo. Sentinta judecatorilor este definitiva.

Marian Iancu, condamnat definitiv la 12 ani de inchisoare cu executare in dosarul Rafo

Patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, a fost condamnat, marti, la 12 ani de inchisoare cu executare in dosarulRafo. Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva, informeaza B1 Tv. Omul de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )