Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosarul retrocedarilor. DNA: Deputatul Gabriel Vlase i-a promis sprijin lui Paltin Sturdza pentru punerea in posesie

Hotnews Hotnews,
 Dosarul retrocedarilor. DNA: Deputatul Gabriel Vlase i-a promis sprijin lui Paltin Sturdza pentru punerea in posesie

Deputatul Gabriel Vlase l-a asigurat pe Gheorghe Paltin Sturdza ca va interveni pe langa factori de decizie din judetul Bacau pentru a-i facilita punerea in posesie asupra suprafetelor de padure retrocedate ilegal, conform rechizitoriului intocmit de procurorii DNA, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Dosarul retrocedarilor. DNA: La domiciliul lui Paltin Sturdza au fost gasite inregistrari ale discutiilor cu ceilalti inculpati/ Sturdza a notat in agenda ca i-a dat lui Ioan Adam 14% din vanzarea unui teren

Gheorghe Paltin Sturdza detinea inregistrari ambientale ale unor discutii cu ceilalti inculpati, conversatiile facand referire la demersurile pe care le faceau in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, conform rechizitoriului intocmit de procurorii DNA, citat de Agerpres. Mediile de stocare care contineau inregistrarile au fost ridicate cu ocazia perchezitiei efectuate la domiciliul lui Sturdza, pe 15 octombrie 2014.

DNA i-a trimis in judecata pe Viorel si Andrei Hrebenciuc, Chiuariu si Sturdza

Actualizare 15:28 Procurorii DNA Brasov au trimis in judecata, pentru fapte de coruptie, 17 inculpati, in dosarul retrocedarilor din judetul Bacau, printre care se numara Viorel si Andrei Hrebenciuc, Ioan Adam, Tudor Chiuariu si Paltin Sturdza. Prejudiciul calculat de DNA in dosar se ridica la aproape 304 milioane euro, reprezentand contravaloarea a 43. 227 ha de teren forestier.

STENOGRAME Dosarul retrocedarilor. Ioan Adam catre Paltin Sturdza: Bai, zgarcitule, daca ai fi dat 50.000 euro nu s-ar fi tergiversat atat/ Chiuariu era numit Chioru sau Tudorica, Hrebenciuc - prietenul nostru, primarul - Slanina/ Hrebenciuc: Deputat o s

Deputatul Ioan Adam i-ar fi reprosat lui Gheorghe Paltin Sturdza ca nu ar fi oferit mai din timp mita unor judecatori de la Tribunalul Covasna, pentru a obtine un verdict favorabil in dosarul privind retrocedarea unor suprafete de padure, potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii DNA si citat de Agerpres. Inculpatii din dosarul retrocedarilor de paduri vorbeau codat despre unii dintre cei implicati, Tudor Chiuariu fiind numit 'Chioru' sau 'Tudorica', iar Viorel Hrebenciuc 'prietenul nostru'.

VIDEO Viorel si Andrei Hrebenciuc, Tudor Chiuariu si Ioan Adam, trimisi in judecata in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Viorel Hrebenciuc, fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, fostul ministru Tudor Chiuariu si deputatul Ioan Adam au fost trimisi in judecata de procurorii DNA in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, anunta Agerpres. Dosarul a fost inregistrat joi la Inalta Curte de Casatie si Justitie, insa nu a primit deocamdata un termen de judecata.

Deputatul Ioan Adam (PSD), arestat in dosarul retrocedarilor ilegale, si-a dat demisia din Parlament

Ioan Adam si-a dat demisia din Parlament, dupa ce a fost trimis in judecata in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Adam este acuzat ca face parte dintr-un grup infractional organizat care ar fi prejudiciat.

Surse: DNA a luat la puricat Uniunea Comunelor Graniceresti din Nasaud, in dosarul retrocedarilor ilegale, in care sunt implicati politicieni de varf

Procurorii DNA au descins marti dimineata in Nasaud, la sediul Uniunii Comunelor Graniceresti Nasaudene. Se pare ca descinderea DNA are legatura cu retrocedarea ilegala a unor paduri si cu dosarul retrocedarilor ilegale, in care sunt cercetate nume mari din politica romaneasca.

Andrei Hrebenciuc a recunoscut partial faptele din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Andrei Hrebenciuc a recunoscut o parte din faptele comise in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Viorel Hrebenciuc, fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, fostul ministru Tudor Chiuariu si deputatul Ioan Adam si al.

Dosarul retrocedarilor de paduri: Seful Inspectoratului Silvic din Focsani, retinut pentru luare de mita

Seful Inspectoratului Silvic si Vanatoare Focsani, Alexandru Lefter, a fost retinut pentru 24 de ore, pentru luare de mita, in dosarul retrocedarilor de paduri, conform unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

De ce treneaza dosarul Retrocedarilor

Unul dintre cele mai celebre dosare penale din Constanta bate pasul pe loc. Este vorba despre dosarul Retrocedarilor, in care sunt acuzate 37 de persoane, printre care se numara primarul Radu Mazare si presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu. Urmarirea penala in dosar a inceput in decembrie 2005, iar peste trei ani, in 25 octombrie 2008, cei 37 au fost trimisi in judecata. Dosarul a ajuns la termenul cu numarul 62 s-a intamplat luni la Curtea de Apel Bucuresti), dar este departe de un verdict.

Ioan Adam, arestat preventiv in dosarul retrocedarilor, a demisionat din Camera Deputatilor

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a primit, vineri, demisia din calitatea de deputat a social-democratului Ioan Adam, arestat preventiv in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, Adam a fost trimis in .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )