Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dosarul retrocedarilor ilegale: Doua persoane in arest preventiv si doua in arest la domiciliu

România Liberă România Liberă,
Dosarul retrocedarilor ilegale: Doua persoane in arest preventiv si doua in arest la domiciliu

Doua persoane au fost puse in arest la domiciliu iar alte doua au fost arestate preventiv, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri si terenuri agricole. De asemenea, in cazul a doi dintre cei trei judecatori cercetati in dosar, propunerea de arestare preventiva urmand sa fie discutata vineri. continuă pe România Liberă

UPDATE. VIDEO. Dosarul retrocedarilor ilegale: Doua persoane in arest preventiv si doua in arest la domiciliu. Doi judecatori, sub control judiciar

Doua persoane au fost puse in arest la domiciliu iar alte doua au fost arestate preventiv, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri si terenuri agricole. De asemenea, in cazul a doi dintre cei trei judecatori cercetati in dosar au fost pusi sub control judiciar.

VIDEO. Dosarul retrocedarilor ilegale: Doua persoane in arest preventiv si doua in arest la domiciliu

Doua persoane au fost puse in arest la domiciliu iar alte doua au fost arestate preventiv, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri si terenuri agricole. De asemenea, in cazul a doi dintre cei trei judecatori cercetati in dosar, propunerea de arestare preventiva urmand sa fie discutata vineri.

Dosarul retrocedarilor ilegale: doua persoane in arest preventiv si doua in arest la domiciliu

Doua persoane au fost arestate preventiv si alte doua au fost arestate la domiciliu in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri si terenuri agricole. In plus, propunerea de arestare preventiva pentru doi dintre cei trei judecatori va fi discutata vineri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2532 seconds )