Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dosarul Transformatorul. Fenechiu, prima declaratie dupa sentinta: Pana acum, nu am tratat cu seriozitate procesul, stiindu-ma nevinovat

Adevărul Adevărul,
Dosarul Transformatorul. Fenechiu, prima declaratie dupa sentinta: Pana acum, nu am tratat cu seriozitate procesul, stiindu-ma nevinovat

Ministrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat pentru Mediafax ca pana in prezent nu a tratat cu seriozitate procesul in care este implicat deoarece stia ca este nevinovat, dar ca din acest moment va trata cu seriozitate cazul. Totodata, acesta a precizat ca nu isi va da demisia din Parlament. continuă pe Adevărul

Sentinta in dosarul Transformatorul al ministrului Fenechiu se anunta vineri.

Instanta suprema este asteptata sa anunte vineri decizia in dosarul Transformatorul al ministrului Relu Fenechiu, dupa ce, la ultimul termen, Directia Nationala Anticoruptie a cerut pedeapsa maxima pentru acesta si ceilalti inculpati, care este de 15 ani de inchisoare cu executare, informeaza Mediafax. Verdictul ar urma sa fie facut public la ora 15. Decizia nu va fi una definitiva, ea putand fi atacata cu recurs la Completul de cinci magistrati al instantei supreme. Joi, cu o zi .

Sentinta in dosarul Transformatorul: va fi inchis ministrul Fenechiu?

Instanta suprema este asteptata sa anunte astazi decizia in dosarul Transformatorul al ministrului Relu Fenechiu, dupa ce, la ultimul termen, Directia Nationala Anticoruptie a cerut pedeapsa maxima pentru acesta si ceilalti inculpati, care.

Relu Fenechiu, in fata verdictului. inalta Curte de Casatie si Justitie anunta astazi sentinta in dosarul Transformatorul

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie vor pronunta astazi, 12 iulie, sentinta in dosarul Transformatorul, instrumentat de DNA, in care actualul ministru al Transporturilor este acuzat ca, prin intermediul firmelor sale, a prejudiciat statul cu 1,8 milioane de euro.

Ministrul Relu Fenechiu afla vineri sentinta in dosarul Transformatorul. Procurorii au cerut 15 ani de inchisoare

Instanta Suprema este asteptata sa anunte vineri, ora 15. 00, decizia in dosarul Transformatorul, in care ministrul Transporturilor Relu Fenechiu este acuzat ca ar fi cumparat transformatoare vechi pe care le-ar fi vopsit si vandut catre Electrica Moldova. La ultimul termen, DNA a cerut pedeapsa maxima: 15 ani de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs la Completul de cinci magistrati al Curtii Supreme.

Sentinta in dosarul Transformatorul: 5 ani de inchisoare pentru Fenechiu

Instanta suprema a anuntat astazi decizia in dosarul Transformatorul prin care il condamna pe actualul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, la cinci ani de inchisoare cu executare,iar fratele acestuia, Lucian, a primit o.

Sentinta in dosarul Transformatorul: 5 ani de inchisoare pentru Fenechiu. Demisia a venit in cateva minute (UPDATE)

Instanta suprema a anuntat astazi decizia in dosarul Transformatorul prin care il condamna pe actualul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, la cinci ani de inchisoare cu executare si trei ani interzicerea unor drepturi, pentru.

Relu Fenechiu primeste vineri sentinta in dosarul Transformatorul: Procurorii au cerut 15 ani de inchisoare

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, va afla astazi daca va fi sau nu condamnat de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie in dosarul Transformatorul. La ultimul termen, Directia Nationala.

Condamnarile din dosarul Transformatorul ajung pana la 7 ani de inchisoare cu executare si plata prejudiciului

Judecatorii iCCJ s-au pronuntat vineri in dosarul Transformatorul, in care ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost trimis in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata.

Dosarul Transformatorul, motivul pentru care Fenechiu a refuzat de mai multe ori sa preiau un minister

Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor, a afirmat, ieri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca s-a pus problema de mai multe ori sa preia un minister, insa a refuzat deoarece dosarul Transformatorul de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) ar fi putut sa creeze probleme de imagine respectivelor guverne.

Dosarul Transformatorul, motivul pentru care Fenechiu a refuzat de mai multe ori sa preia un minister

Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor, a afirmat, ieri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca s-a pus problema de mai multe ori sa preia un minister, insa a refuzat deoarece dosarul Transformatorul de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) ar fi putut sa creeze probleme de imagine respectivelor guverne.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )