Libnet.ro
UNICEF

00:07

Doua absente din lotul Stelei pentru Europa League

Online Sport Online Sport,
Doua absente din lotul Stelei pentru Europa League

Costel Gilca s-a hotarat asupra lotului Stelei pentru grupele Europa League, insa de pe lista lipseste un jucator transferat in vara. continuă pe Online Sport

Tatarusanu in lotul Fiorentinei pentru Europa League

Chiar daca a inceput noul sezon de Serie A ca rezerva a brazilianului Neto, fostul stelist Ciprian Tatarusanu se regaseste pe lista trimisa de antrenorul Vincenzo Montella pentru Europa League.

Astra joaca la Giurgiu meciurile din Europa League

Clubul Astra Giurgiu a primit aviz favorabil din partea UEFA pentru a-si disputa meciurile de acasa din Europa League pe terenul propriu de la malul Dunarii.

Steaua valorifica la maximum avantajul noilor veniti in speranta unui parcurs cat mai lung in grupele Europa League

Toti jucatorii imprumutati de Steaua in mercato, Raul Rusescu, Alex Bourceanu si Paul Papp, au fost trecuti pe lista UEFA, astfel ca pot juca pentru formatia lui Galca in grupele Europa League.

Steaua va juca fara spectatori in primul meci de pe teren propriu din grupele Europa League

Steaua va juca fara spectatori meciul de pe teren propriu cu danezii de la Aalborg, primul din cadrul grupei J a Europa League. UEFA a luat aceasta decizie in urma incidentelor prduse la meciul retur cu Ludogorets.

Romania - a doua tara din UE la cresterile in retail

Expo Media, membru Marketing Insiders Group, aduce in prim plan cele mai noi tendinte in domeniul retail-ului la a doua editie a evenimentului Romanian Retail Convention, ce va avea loc in data de 1 octombrie 2014, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Afaceristi din Oradea, arestati pentru frauda fiscala de 1,5 milioane de euro

Doi afaceristi din Oradea suspectati de o frauda fiscala de peste 1,5 milioane de euro, au fost arestati, joi, informeaza surse judiciare citate de Mediafax. Cei doi sunt acuzati ca, in perioada 2012-2013, au inregistrat facturi fictive, dupa care au simulat livrari intracomunitare de marfuri catre firme din Ungaria.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )