Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua bistritence in noul Guvern Ponta: Gabriela Szabo la Sport si Doina Pana la Ape si Paduri

Adevărul Adevărul,
Doua bistritence in noul Guvern Ponta: Gabriela Szabo la Sport si Doina Pana la Ape si Paduri

Multipla campioana olimpica Gabriela Szabo a fost nominalizata pentru functia de ministru al Tineretului si Sportului, in timp ce Doina Pana a fost mutata de la Ministerul Muncii, la Ape si Paduri. continuă pe Adevărul

Dragnea: Speram ca noul Guvern va avea 60% in Parlament

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri,ca noul Guvern Ponta va avea o majoritate stabila in Parlament si ca va fi validat, marti, cu 60% din voturi. in acelasi timp,.

Cine este Gabriela Szabo, propunerea lui Victor Ponta pentru Ministerul Tineretului si Sportului

In varsta de 38 de ani, Gabriela Szabo este propunerea prim-ministrului Victor Ponta pentru Ministerul Tineretului si Sportului. A fost desemnata in 1999 cea mai buna atleta a lumii si cea mai buna sportiva a Europei. Am simtit nevoia sa dau ceva inapoi acestui sport si publicului. Pot spune ca ma pricep, pentru ca lucrez de noua ani in structuri administrative din domeniul sportului, inclusiv la nivel international - Gabi Szabo. Intra in material pentru a vedea o prezentare a Gabrielei Szabo.

Gabriela Szabo, noul ministru al Tineretului si Sportului: O surpriza foarte frumoasa pentru mine

Imediat dupa anuntarea propunerii sale pentru postul de ministru al Tineretului si Sportului, fosta campioana olimpica, mondiala si europeana Gabriela Szabo, a declarat in exclusivitate pentru Agerpres ca.

Potretul fostei campioane olimpice la atletism, Gabriela Szabo, care a fost propusa de Victor Pontra pentru postul de ministru al Tineretului si Sportului

Gabriela Szabo a fost propusa de premierul Victor Pontra pentru portofoliul Tineretului si Sportului. Fosta mare atleta este un nume greu al sportului romanesc datorita performantelor uriase pe care le-a obtinut in cariera sa de atleta.

Partida Romilor solicita negocieri pentru infiintarea unui Minister al Romilor in noul Guvern

Coordonatorul regional din Transilvania al Partidei Romilor Pro Europa, Aurel Pascu, ii cere premierului Victor Ponta negocieri pentru infiintarea in noul guvern a unui Minister al Romilor. Aurel Pascu.

Ponta anunta noul Guvern la 16.30. Negocierile USD-UDMR, BLOCATE: maghiarii cer doua ministere si un vicepremier

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se poart.

PSD vrea sa semneze acorduri pentru noul Guvern cu UDMR si minoritatile

Daca negocierile decurg favorabil, PSD va semna, luni, doua acorduri pentru sustinerea noului Guvern: cu grupul minoritatilor nationale la ora 15) si cu UDMR la 15:30), urmand ca noul Cabinet sa fie prezentat la ora 17, in Parlament, a anuntat ieri premierul Victor Ponta, citat de surse din presa.

Ponta anunta NOUL Guvern, la ora 16.30. Marti, NOUL GUVERN va merge in Parlament.

Votul de investitura al noului Guvern ar putea fi cerut marti Parlamentului. PNL, PDN si PNTCD au anuntat ca vor vota impotriva. Citeste si: Ponta se intalneste cu PPDD. UDMR va intra la Guvernare Hunor, vicepremier si ministru al Culturii SURSE) --- Premierul anunta Guvernul Ponta III, luni dupa-amiaza, la ora 16. Inainte de acest anunt, mai exact in jurul orei 14. 30, liderii partidelor care fac parte din Uniunea Social-Democrata se vor intruni intr-o sedinta de urgenta.

Premierul Victor Ponta a anuntat NOUL Guvern. Cum arata LISTA noului Executiv

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului, componenta noului Guvern, dupa ce USD a semnat un acord cu UDMR. Ponta a afirmat ca discutiile oficiale s-au.

Victor Ponta a anuntat NOUL Guvern. Aceasta este LISTA MINISTRILOR propusi

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului, componenta noului Guvern, dupa ce USD a semnat un acord cu UDMR. Ponta a afirmat ca discutiile oficiale s-au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )