Libnet.ro
UNICEF

07:30

Doua companii din domeniul aviatiei, in topul randamentelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doua companii din domeniul aviatiei, in topul randamentelor

Actiunile IAR Ghimbav IARV) au saltat fulminant, cu 41,72%, raportat la euro, in perioada 15-22 iulie, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), fiind urmate in top de o alta companie din domeniul aviatiei, Aerostar Bacau ARD). continuă pe Ziarul Bursa

Constanta: CN APM, inclusa in topul celor mai mari companii din industria transporturilor si serviciilor portuare

Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime CN APM) SA Constanta a fost inclusa in Raportul Plimsoll Top 400. Raportul analizeaza performanta financiara a celor mai mari companii din industria.

Doua fetite din Singapore i-au luat un interviu Simonei Halep. Vezi ce a raspuns aceasta (VIDEO)

Doua fetite din Singapore, mici jucatoare de tenis, i-au luat Simonei Halep un mic interviu adresandu-i fiecare cate o intrebare, informeaza WTAfinals. com. Fetitele au intrebat-o pe Halep ce ar putea sa faca.

12,65 de milioane de lei pentru reabilitarea inteligenta a doua scoli din Brasov

Primaria Brasov a depus la inceputul lui 2014 cererea de finantare pentru reabilitare cu solutii inteligente a doua unitati scolare din municipiu. Banii aferenti lucrarilor, evaluate la suma de 12,65 milioane de lei 2,98 milioane de franci elvetieni), au fost solicitati prin Programul de Cooperare Romano-Elvetian.

Sinteza zilei: Doua tinere din Braila traiesc in teroare pentru ca ucigasii mamei lor sunt in libertate

Familia femeii din Braila care a fost ucisa de patru consateni, pentru cei 100 de lei pe care-i avea la ea, a vorbit in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, despre frica pe care o simte.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )