Libnet.ro
UNICEF

20:00

Doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la Presedintie, respinse de CC

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la Presedintie, respinse de CC

Curtea Constitutionala CC) a respins, ieri seara, doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din noiembrie, transmit sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

CCR: Candidatura lui Victor Ponta este constitutionala. Ambele contestatii au fost respinse

Curtea Constitutionala a respins, duminica seara, cele doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din noiembrie. Judecatorii CC au dezbatut contestatiile incepand cu ora 21. 00 si au decis, dupa cateva zeci de minute, sa le respinga.

Doua contestatii privind candidatura lui Ponta, judecate in aceasta seara de Curtea Constitutionala

Judecatorii Curtii Constitutionale CC) vor judeca, duminica seara, doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale.

Curtea Constitutionala judeca duminica doua contestatii privind candidatura lui Ponta

Judecatorii Curtii Constitutionale CC) vor judeca, duminica seara, doua contestatii fata de candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. Contestatiile.

Candidatura lui Victor Ponta, CONTESTATA la CCR

Candidatura lui Victor Ponta a fost contestata la CCR. Judecatorii vor analiza contestatia duminica seara, la 21:00. Conform legii, toate aceste contestatii si tot ce are legatura cu partidele se.

Subiectele zilei: Tu stii ce mai fac banii tai? Drumul invizibil al banilor cu care s-a lansat Victor Ponta la presedintie; Opozitia din Rusia cheama la demonstratii impotriva politicii pentru Ucraina a Kremlinului; Am prieteni cu facultate care sunt som

Cum a fost furat bugetul celui mai mare spital judetean din tara. La Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj o analiza facuta la computer tomograf era platita cu preturi de trei ori mai mari decat in alte locuri. Sumele exorbitante pentru omul chinuit de boala. A doua cadere a Imperiului Roman. Romanii s-au indragostit de Italia la televizor: era Campionatul Mondial de fotbal din 1990. Au urmat exodul, catre noi locuri de munca, si laudele la adresa unei tari si a unor oameni de poveste. Astazi, lucrurile s-au schimbat.

CCR: Candidatura lui Victor Ponta este constitutionala

Victor Ponta isi va lansa candidatura la Presedintie pe National Arena, in fata a 70.000 de oameni

Victor Ponta isi va lansat candidatura la Presedintie, sambata, de ziua sa de nastere, pe National Arena, in fata a 70. 000 de simpatizanti, relateaza Romania TV. Mobilizarea acestui numar mare de.

Victor Ponta, pe Arena Nationala: Vreau sa fiu presedintele tuturor romanilor. Vreau sa reusim Marea Unire (VIDEO)

Victor Ponta si-a lansat candidatura la Presedintie, sambata, pe Arena Nationala, in prezenta a 70. 000 de oameni, chiar de ziua sa de nastere. El le-a transmis romanilor ca isi doreste o Romanie unita.

VIDEO Victor Ponta si-a lansat candidatura la prezidentiale, de ziua sa, in fata a zeci de mii de oameni, pe Arena Nationala: Sunt Victor Viorel Ponta. Va chem sa fim impreuna in batalia pentru marea unire a romanilor

Premierul Victor Ponta si-a lansat sambata, cand a implinit 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, pe Stadionul Arena Nationala, in fata a cateva zeci de mii de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti. Evenimentul a inceput la ora 16. 00 si s-a incheiat dupa discursul lui Ponta, in jurul orei 17. Intra in articol pentru a urmari inregistrarea VIDEO de la eveniment si pentru principalele momente ale evenimentului.

FOTO REPORTAJ Victor Ponta a salutat galeria PSD si a plecat spre Cotroceni

Premierul Victor Ponta, in ziua in care a implinit 42 de ani, si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale in fata unui stadion pe cat de plin, pe atat de apatic. De fapt, a organizat o petrecere la care au participat 50. 000 de oameni, unii veniti din curiozitate, altii prin ordin de partid.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )