Libnet.ro
UNICEF

06:00

Doua curse Paris-Bucuresti si retur au fost anulate din cauza grevei controlorilor de trafic aerian din Franta

Hotnews Hotnews,
 Doua curse Paris-Bucuresti si retur au fost anulate din cauza grevei controlorilor de trafic aerian din Franta

O cursa Tarom si o alta Air France care ar fi trebuit sa ajunga la sau de la Paris au fost anulate, miercuri, din cauza grevei din Franta a controlorilor de trafic aerian, a declarat pentru Mediafax Teodor Postelnicu, reprezentantul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti. continuă pe Hotnews

Doua curse Paris-Bucuresti si retur, anulate din cauza grevei controlorilor de trafic aerian ...

O cursa Tarom si o alta Air France care ar fi trebuit sa ajunga la sau de la Paris au fost anulate, miercuri, din cauza grevei din Franta a controlorilor de trafic aerian, a declarat pentru Mediafax Teodor Postelnicu, reprezentantul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti. Potrivit lui Postelnicu, aeronava Tarom trebuia sa plece de pe Aeroportul International Henri Coanda spre Paris la ora 9. 25 si sa se intoarca la 16. 15, iar cursa Air France era programata sa soseasca de la Paris la ora .

Curse Paris Bucuresti, anulate din cauza grevei controlorilor de trafic din Franta: O revenire la normal este asteptata joi

Doua curse Bucuresti-Paris, una Tarom si una Air France, au fost anulate, miercuri, din cauza grevei controlorilor de trafic aerian francezi, potrivit reprezentantului Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti,.

Vacantele a peste 1.000 de turisti care urmau sa vina pe Dunare in Romania au fost anulate din cauza inundatiilor

Sase nave cu mai mult de 150 de pasageri fiecare nu au mai putut pleca din localitatea germana Passau si astfel nu au mai ajuns pe Dunare in Romania in ultimele patru zile, dupa ce ploile abundente au provocat cresterea nivelului apelor fluviului pe teritoriul Germaniei, Austriei si Ungariei.

Franta: 1800 de zboruri anulate din cauza grevei controlorilor aerieni

Directia generala franceza de aviatie civila DGAC) a anuntat astazi ca 1800 de zboruri programate pe aeroporturile pariziene Roissy - Charles de Gaulle si Orly, dar si pe alte aeroporturi din Franta, au fost anulate din cauza unei greve a controlorilor aerieni din cadrul aviatiei civile care contesta proiectele Comisiei Europene de liberalizare a sectorului aeronautic, informeaza AFP, conform HotNews. ro.

150 de lucrari au fost anulate la examenul de BAC la limba straina

Lucrarile au fost anulate pentru ca elevii au intrat cu obiecte interzise la test sau le-au folosit in timpul examenului. Conform regulamentului, elevii ghinionisti vor sustine BAC-ul la anul.

BACALAUREAT 2013 150 de lucrari au fost anulate la examenul de limba straina

Lucrarile au fost anulate pentru ca elevii au intrat cu obiecte interzise la test sau le-au folosit in timpul examenului. Conform regulamentului, elevii ghinionisti vor sustine BAC-ul la anul.

Presedintele Tribunalului Dambovita, cercetat pentru coruptie, a fost suspendat din functie de CSM

Judecatorul Ion Milosioiu, cercetat pentru trafic de influenta, a fost suspendat din functia de presedinte al TribunaluluiDambovita si din cea de magistrat de catre CSM. Membrii sectiei pentru judecatori.

Udrea: Regret ca Florin Popescu a fost demis din cauza ca mi-a aratat sustinere la ...

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca regreta faptul ca Florin Popescu a fost demis din functia de presedinte al organizatiei PDL Dambovita pentru ca a sustinut-o pe ea la alegerile interne si a apreciat demiterea acestuia drept o greseala semnificativa. Regret faptul ca Florin Popescu, presedintele PDL Dambovita, a fost demis din functie din cauza faptului ca mi-a aratat sustinere la alegerile interne din PDL din 23 martie si s-a pozitionat public in favoarea .

1.800 de zboruri anulate din cauza grevei controlorilor de trafic din Franta

Controlorii de trafic aerian din Franta au incetat lucrul ieri, intrand intr-o greva de trei zile, ceea ce a dus la anularea a circa 1. 800 de zboruri in tara si in alte state europene.

Nave cu 1.000 de turisti care urmau sa vina in Romania, anulate din cauza inundatiilor

Sase nave cu mai mult de 150 de pasageri fiecare nu au mai putut pleca din localitatea germana Passau si astfel nu au mai ajuns pe Dunare in Romania in ultimele patru zile, dupa ce ploile abundente au provocat cresterea nivelului apelor fluviului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )