Libnet.ro
UNICEF

06:00

Curse Paris Bucuresti, anulate din cauza grevei controlorilor de trafic din Franta: O revenire la normal este asteptata joi

B1 B1,
Curse Paris Bucuresti, anulate din cauza grevei controlorilor de trafic din Franta: O revenire la normal este asteptata joi

Doua curse Bucuresti-Paris, una Tarom si una Air France, au fost anulate, miercuri, din cauza grevei controlorilor de trafic aerian francezi, potrivit reprezentantului Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti,. continuă pe B1

Doua curse Paris-Bucuresti si retur, anulate din cauza grevei controlorilor de trafic aerian ...

O cursa Tarom si o alta Air France care ar fi trebuit sa ajunga la sau de la Paris au fost anulate, miercuri, din cauza grevei din Franta a controlorilor de trafic aerian, a declarat pentru Mediafax Teodor Postelnicu, reprezentantul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti. Potrivit lui Postelnicu, aeronava Tarom trebuia sa plece de pe Aeroportul International Henri Coanda spre Paris la ora 9. 25 si sa se intoarca la 16. 15, iar cursa Air France era programata sa soseasca de la Paris la ora .

Doua curse Paris-Bucuresti si retur au fost anulate din cauza grevei controlorilor de trafic aerian din Franta

O cursa Tarom si o alta Air France care ar fi trebuit sa ajunga la sau de la Paris au fost anulate, miercuri, din cauza grevei din Franta a controlorilor de trafic aerian, a declarat pentru Mediafax Teodor Postelnicu, reprezentantul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Franta: 1800 de zboruri anulate din cauza grevei controlorilor aerieni

Directia generala franceza de aviatie civila DGAC) a anuntat astazi ca 1800 de zboruri programate pe aeroporturile pariziene Roissy - Charles de Gaulle si Orly, dar si pe alte aeroporturi din Franta, au fost anulate din cauza unei greve a controlorilor aerieni din cadrul aviatiei civile care contesta proiectele Comisiei Europene de liberalizare a sectorului aeronautic, informeaza AFP, conform HotNews. ro.

1.800 de zboruri anulate din cauza grevei controlorilor de trafic din Franta

Controlorii de trafic aerian din Franta au incetat lucrul ieri, intrand intr-o greva de trei zile, ceea ce a dus la anularea a circa 1. 800 de zboruri in tara si in alte state europene.

Nave cu 1.000 de turisti care urmau sa vina in Romania, anulate din cauza inundatiilor

Sase nave cu mai mult de 150 de pasageri fiecare nu au mai putut pleca din localitatea germana Passau si astfel nu au mai ajuns pe Dunare in Romania in ultimele patru zile, dupa ce ploile abundente au provocat cresterea nivelului apelor fluviului.

Trenurile Bucuresti-Viena si retur au fost deviate prin Bratislava din cauza inundatiilor din Ungaria

Trenurile internationale Bucuresti - Viena si retur circula, intre Budapesta si Viena, pe un traseu deviat prin Bratislava, din cauza inundatiilor din Ungaria, a anuntat, luni, CFR Calatori, citat de Mediafax.

Trenurile Bucuresti-Viena si retur, DEVIATE prin Bratislava din cauza inundatiilor din Ungaria.

Trenurile internationale Bucuresti - Viena si retur circula, intre Budapesta si Viena, pe un traseu deviat prin Bratislava, din cauza inundatiilor din Ungaria, a anuntat, luni, CFR Calatori. Trenurile internationale Dacia 346 si 347 circula pe ruta deviata prin Bratislava pana la redeschiderea traficului feroviar de pe sectia Almasfuzito - Komarom linia Budapesta - Viena), in conditii normale, se arata intr-un comunicat de presa al CFR Calatori, potrivit Mediafax. Potrivit sursei citate, .

Celebra mumie Otzi descoperita in gheturile Alpilor si-a pierdut viata din cauza unei lovituri puternice la cap

Otzi, Omul Gheturilor, celebra mumie gasita acum doua decenii in Alpi, a murit din cauza unei lovituri puternice la cap, si nu din cauza unei sageti, cum se crezuse anterior, noteaza publicatia Medical Daily. Otzi a murit acum 5. 300 de ani, dar se stiu despre el detalii uluitoare, cum ar fi continutul ultimului pranz. Despre moartea lui s-au emis multe ipoteze, dar tehnologia avanseaza si le schimba.

Iasi: Trei morti, in ultimele 24 de ore, din cauza ploilor.

Un barbat de 65 de ani a murit, miercuri seara, dupa ce a fost surprins de o viitura puternica, intr-o comuna din Iasi, relateaza Mediafax. Acesta este al treilea deces inregistrat in ultimele 24 de ore in judetul Iasi din cauza ploilor torentiale. Tragedia s-a petrecut in jurul orei 18. 30, in satul iesean Bohotin, care apartine de comuna Raducaneni. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Iasi, barbatul traversa paraul din localitate, moment in care a fost .

Michelin inchide doua fabrici din cauza recesiunii prelungite din Europa

Michelin a anuntat ca va inchide o fabrica de anvelope pentru autocamioane din Franta si una din Algeria, inregistrand costuri de restructurare de 135 milioane de euro, din cauza recesiunii prelungite din Europa,.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )