Libnet.ro
UNICEF

08:00

Trenurile Bucuresti-Viena si retur au fost deviate prin Bratislava din cauza inundatiilor din Ungaria

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Trenurile Bucuresti-Viena si retur au fost deviate prin Bratislava din cauza inundatiilor din Ungaria

Trenurile internationale Bucuresti - Viena si retur circula, intre Budapesta si Viena, pe un traseu deviat prin Bratislava, din cauza inundatiilor din Ungaria, a anuntat, luni, CFR Calatori, citat de Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

CFR Calatori: Trenurile Dacia 346 si 347 Bucuresti - Viena si retur circula deviat prin Bratislava

CFR Calatori informeaza ca, urmare a inundatiilor din Ungaria, trenurile internationale Bucuresti - Viena si retur Dacia 346 si 347) circula pe ruta deviata intre Budapesta si Viena, prin Bratislava, pana la redeschiderea traficului feroviar de pe sectia Almasfuzito - Komarom linia Budapesta - Viena), in conditii normale.

Trenurile Bucuresti-Viena si retur, DEVIATE prin Bratislava din cauza inundatiilor din Ungaria.

Trenurile internationale Bucuresti - Viena si retur circula, intre Budapesta si Viena, pe un traseu deviat prin Bratislava, din cauza inundatiilor din Ungaria, a anuntat, luni, CFR Calatori. Trenurile internationale Dacia 346 si 347 circula pe ruta deviata prin Bratislava pana la redeschiderea traficului feroviar de pe sectia Almasfuzito - Komarom linia Budapesta - Viena), in conditii normale, se arata intr-un comunicat de presa al CFR Calatori, potrivit Mediafax. Potrivit sursei citate, .

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )