Libnet.ro
UNICEF

09:00

A doua editie a loteriei bonurilor fiscale. Ce trebuie sa stie romanii care au strans bonuri fiscale

România Liberă România Liberă,
A doua editie a loteriei bonurilor fiscale. Ce trebuie sa stie romanii care au strans bonuri fiscale

Duminica aceasta are loc a doua editie a loteriei bonurilor fiscale care ofera un premiu total de un milion de lei. Premiul va fi impartit intre 100 de castigatori. La editia a doua a loteriei bonurilor fiscale pot participa rom . continuă pe România Liberă

A doua editie a loteriei bonurilor fiscale. Care este valoarea bonului castigator

Valoarea bonului castigator la cea de-a doua zi a loteriei bonurilor fiscale este 135. Astfel, persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise in data de 23 mai, cu valori intre 135,00 lei si 135,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate pentru a ridica premiul.

A doua extragere a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizata maine

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizata maine, la care vor participa bonurile fiscale emise in perioada 29 martie - 31 mai 2015, iar fondul de premiere va fi de un milion de lei, urmand a fi acordate maximum 100 de premii.

A doua extragere a Loteriei bonurilor fiscale are loc duminica, la ora 17.00

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale va avea loc duminica, la ora 17. 00 si vor fi acordate maximum 100 de premii, dintr-un fond de premiere stabilit la un milion de lei, informeaza Ministerul Finantelor Publice MFP).

Astazi, o noua extragere a Loteriei bonurilor fiscale. Iata care sunt NOILE REGULI

In aceasta dupa-amiaza are loc a doua extragere a Loteriei bonurilor fiscale, cu un fond de premiere de un milion de lei. Vor fi luate in considerare bonurile fiscale emise in perioada 29 martie - 31 mai. Extragere.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Cand va avea loc extragerea

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizata duminica, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre.

Loteria bonurilor fiscale: Duminica, la ora 17:00, are loc o noua extragere la care vor participa bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai 2015

A doua extragere din cadrul Loteriei bonurilor fiscale va avea loc duminica, 28 iunie, la ora 17. La extragere vor participa bonurile fiscale emise in perioada 29 martie - 31 mai 2015. Noile reguli spun ca trebuie.

UPDATE Loteria bonurilor fiscale: Bonurile de 135 de lei din 23 mai, castigatoare

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale a fost organizata duminica, la ora 17. 00, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre cel mult 100 de castigatori. UPDATE: Bonurile emise in data de 23 mai in valoare de 135 de lei au fost desemnate castigatoare la a doua extragere a Loteriei bonurilor fiscale.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Care sunt bonurile fiscale castigatoare la a doua extragere

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale a fost organizata duminica, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre.

Loteria bonurilor fiscale: a doua extragere va avea loc astazi. Ai strans bonurile fiscale?

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizata astazi, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre cel mult 100 de castigatori.

Loteria bonurilor fiscale: a doua extragere va avea loc duminica. Ai strans bonurile fiscale?

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizata duminica, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre cel mult 100 de castigatori.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2885 seconds )