Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua eleve de la un liceu din Tartasesti, amenintate cu un cutit de catre un coleg, in curtea scolii

Adevărul Adevărul,
Doua eleve de la un liceu din Tartasesti, amenintate cu un cutit de catre un coleg, in curtea scolii

Doua eleve de la Liceul Tehnologic Tartasesti, din judetul Dambovita, au fost amenintate cu un cutit de catre un coleg, miercuri, in curtea scolii, tanarul fugind si fiind prins de jandarmi, alertati de conducerea unitatii de invatamant, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Dambovita: Doua eleve de la un liceu tehnologic, amenintate cu un cutit de un coleg, in curtea scolii

Doua eleve de la Liceul Tehnologic Tartasesti, judetul Dambovita, au fost amenintate cu un cutit de un coleg, in curtea scolii. Tanarul a fugit de la locul faptei, fiind prins ulterior de jandarmi, care au.

Eleve din Dambovita, amenintate cu cutitul in curtea scolii.

Doua eleve de la un liceu din Dambovita au fost amenintate cu un cutit de catre un coleg, chiar in curtea scolii. S-a intamplat miercuri dimineata la liceul Tartasest. Imediat dupa incident, elevul care le-a amenintat pe cele doua fete a fugit. El a fost prins de jandarmi in scurt timp. Citeste si: Bataie cu cutite intre elevi, in Bucuresti. Patru persoane au fost retinute Tanarul a intrat in curtea liceului, dupa care a scos un cutit tip baioneta cu care a amenintat doua colege de 16 si 17 .

Liceul Agricol din Braila este primul liceu din Romania care ar putea fi executat silit

Liceul Agricol din Braila este primul liceu din Romania care ar putea fi executat silit din cauza unei datorii de 7,6 milioane lei in contul unor lucrari de reabilitare, scrie Agerpres. Pentru recuperarea acestei datorii, bunurile scolii ar putea fi scoase la licitatie. Liceul a fost introdus in 2008 in programul de modernizare a campusurilor scolare, sustinut financiar de Guvernul Romaniei prin Ministerul Educatiei, potrivit sursei citate.

Elev de la un liceu din Vaslui, in coma alcoolica la spital

Un elev in varsta de 16 ani de la Liceul Ion Mincu din Vaslui a ajuns in coma alcoolica la spital, miercuri, dupa ce a plecat de la scoala si a mers la un local unde ar fi baut mai multe beri, transmite.

Bataie cu cutite intre mai multi elevi de liceu din Bucuresti: Toti sunt urmariti penal, iar patru au fost retinuti

40: Patru dintre cei noua elev implicati in scandal au fost retinuti, potrivit unor surse din Politie, citate de Mediafax. Doi dintre cei retinuti au varsta de 17 ani, unul are 18 ani, iar al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )