Libnet.ro
UNICEF

22:30

Doua femei de etnie roma din Romania, atacate in plina strada de doi barbati in Marea Britanie. Care este motivul (VIDEO)

B1 B1,
Doua femei de etnie roma din Romania, atacate in plina strada de doi barbati in Marea Britanie. Care este motivul (VIDEO)

Situatie tensionata intre doua persoane de etnie roma si doi englezi. O filmare publicata pe Facebook de un martor descrie exact cum s-a intamplat totul. Doua femei de etnie. continuă pe B1

Botosaniul ar putea fi primul judet din Romania cu doua produse cu identitate protejata in UE

Botosaniul ar putea fi primul judet din Romania cu doua produse pe circuitul european al schemelor de calitate, odata cu inceperea demersurilor pentru atestarea Usturoiului de Copalau cu.

Doua cladiri monument istoric din Piata Natiunile Unite din Capitala sunt acoperite de cativa ani de reclame uriase. Reactie zero a autoritatilor

Doua cladiri monument istoric din Piata Natiunile Unite din Capitala -Palatul Agricola Fonciera si Palatul Societatii Adriatica - sunt acopertite de cativa ani de reclame uriase, desi legea interzice acest lucru. Doi cetateni pasionati de vechiul Bucuresti au sesizat in mai multe randuri Primaria Capitalei, Politia Locala a Municipiului Bucuresti, chiar si firma a carei reclama se afla pe cladirile monument, insa reclamele sunt in continuare acolo.

(P) Se lanseaza in premiera studiul TOP Companii din Romania implicate in sport

Marti, 30 mai, se desfasoara editia a II-a Conferintei Sports Marketing in Romania. in cadrul evenimentului se lanseaza pe piata un studiu in premiera - TOP Companii din Romania implicate in sport.

Orasele din Romania cu cele mai mari radiatii naturale. E vorba despre radon, un gaz radioactiv din solul pamantului

Zimnicea si Timisoara sunt orasele cu cel mai mare nivel de radiatii naturale din Romania, aproape de 5 Bq/mc, cu mult mai putin decat limita de avertizare de 50 Bq Becquere)/mc sau decat limita.

Noaptea Muzeelor. Sute de oameni stau la cozi pentru a vizita obiectivele culturale din Romania

Noaptea Muzeelor a strans sute de oameni la cozi pentru a vizita gratuit obiectivele culturale din Romania.

Studiu: Cluj Napoca este cel mai atractiv oras din Romania. Ce orase completeaza topul

Peste 15% dintre romani s-ar muta la Cluj-Napoca, datorita calitatii vietii. Potrivit un studiu al Bancii Mondiale, Cluj Napoca este cel mai atractiv oras din Romania, urmat de Timisoara si.

Cadoul facut de guvernul ungar maghiarilor din Romania

Guvernul ungar a decis sa-si extinda programele de dezvoltare economica destinate comunitatilor ungare din Romania si va lansa un program pilot in valoare de un miliard de forinti 3,2 milioane.

Guvernul ungar a lansat un program pilot de 3,2 milioane euro pentru comunitatile ungare din Romania

Guvernul ungar a decis sa-si extinda programele de dezvoltare economica destinate comunitatilor ungare din Romania si va lansa un program pilot in valoare de un miliard de forinti 3,2 milioane.

FOTO. Seful Noii Drepte din Romania, organizator al Marsului pentru normalitate, ii lauda pe extremistii moldoveni, care au reusit sa opreasca parada gay de la Chisinau

Seful Noii Drepte de la Bucuresti, Tudor Ionescu, care a organizat, impreuna cu alte doua partide nationaliste, Marsul pentru Normalitate, i-a laudat, pe contul sau de Facebook, pe extremistii din Republica Moldova, care au oprit, duminica, marsul gay Fara frica, desfasurat la Chisinau.

A fost identificata a doua victima a atentatului din Manchester Arena: Este o fetita de doar opt ani

A fost identificata o a doua victima a atentatului din Manchester Arena. Este vorba de Saffie Rose Roussos, o fetita de opt ani, care se afla cu mama si sora sa la concert, in momentul exploziei. Se pare ca.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )