Libnet.ro
UNICEF

07:00

Doua foste directoare de la CEC Bank Brasov, trimise in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Antena3 Antena3,
Doua foste directoare de la CEC Bank Brasov, trimise in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Doua foste directoare ale CEC-ului din Brasov au dat credite ilegale de 7 milioane de lei. Banii au fost transferati prin 12 firme si au ajuns ulterior la administratorul unei societati comerciale. Florentina. continuă pe Antena3

Directori ai CEC Bank Brasov, trimisi in judecata pentru mita si abuz in functie.

Doi directori ai CEC Bank Brasov au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie pentru luare de mita si abuz in functie, arata un comunicat al DNA. Stire in curs de actualizare.

Directori CEC Bank Brasov, trimisi in judecata de DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - Serviciului Teritorial Brasov au dispus trimiterea in judecata a Florentinei Tavalica, director al CEC Bank - Sucursala Brasov la data faptelor, pentru luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice in forma continuata privind acordarea ilegala de credite, arata un comunicat al DNA.

DNA trimite in judecata directori de la CEC Bank Brasov pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciului Teritorial Brasov au dispus trimiterea in judecata a doi directori de la CEC Bank Brasov, pentru luare de mita si abuz in serviciu.

DNA trimite in judecata fosti directori de la CEC Bank Brasov pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciului Teritorial Brasov au dispus trimiterea in judecata a doi fosti directori de la CEC Bank Brasov, pentru luare de mita si abuz in serviciu.

Doua directoare CEC Brasov, trimise in judecata pentru ca au acordat credite in valoare de 7 mil lei cu incalcarea normelor bancare

Doua directoare ale CEC Brasov au fost trimise in judecata sub acuzatia ca ar fi acordat, cu incalcarea normelor bancare, 12 credite care au provocat bancii o paguba de sapte milioane lei.

CEC Bank schimba regulile in plin scandal

In plin scandal, CEC Bank schimba regulile de creditare. Luni seara, la Antena 3, Razvan Dumitrescu a prezentat in cadrul emisiunii Subiectiv ce modificari au aparut pe site-ul CEC Bank. Plenul Senatului a.

Victor Ponta vrea sa puna mana pe banii CEC-Bank

Credeam ca s-au lamurit lucrurile dupa publicarea contractului de credit al Ioanei Basescu cu CEC-Bank. N-a fost asa. Foarte multi specialisti, liberalul Sebastian Vladescu printre ei, s-au pronuntat spunand ca nu e nimic ilegal in creditul acordat.

Vasile Blaga, despre subcomisia privind CEC Bank: inca o actiune politicianista a USL. PDL nu participa

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca infiintarea unei subcomisii care sa verifice activitatea de la CEC Bank este inca o actiune politicianista a USL, iar PDL nu va participa la .

Senatul infiinteaza o subcomisie de ancheta privind creditul primit de Ioana Basescu de la CEC Bank

Conducerea Senatului a aprobat, luni, infiintarea unei subcomisii de ancheta privind creditul primit de Ioana Basescu de la CEC Bank, a anuntat liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. Ilie Sarbu a spus ca obiectu.

Ce salariu are Radu Ghetea, presedintele CEC Bank

Surse de pe piata bancara afirma ca presedintele CEC Bank are un pachet salarial de circa 100. 000 de lei pe luna, fiind mai bine platit chiar decat sefi de mari banci private. Radu Gratian Ghetea are 64 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )