Libnet.ro
UNICEF

05:00

Doua directoare CEC Brasov, trimise in judecata pentru ca au acordat credite in valoare de 7 mil lei cu incalcarea normelor bancare

Hotnews Hotnews,
 Doua directoare CEC Brasov, trimise in judecata pentru ca au acordat credite in valoare de 7 mil lei cu incalcarea normelor bancare

Doua directoare ale CEC Brasov au fost trimise in judecata sub acuzatia ca ar fi acordat, cu incalcarea normelor bancare, 12 credite care au provocat bancii o paguba de sapte milioane lei. continuă pe Hotnews

Doua foste directoare de la CEC Bank Brasov, trimise in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Doua foste directoare ale CEC-ului din Brasov au dat credite ilegale de 7 milioane de lei. Banii au fost transferati prin 12 firme si au ajuns ulterior la administratorul unei societati comerciale. Florentina.

Directori ai CEC Bank Brasov, trimisi in judecata pentru mita si abuz in functie.

Doi directori ai CEC Bank Brasov au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie pentru luare de mita si abuz in functie, arata un comunicat al DNA. Stire in curs de actualizare.

Administrator de firma, trimis in judecata pentru inselaciune. ...

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciului Teritorial Brasov au dispus trimiterea in judecata a administratorului unei firme din Targu Secuiesc. Potrivit rechizitoriului procurorilor, in anul 2010, Imre Farkas si S. au indus si mentinut in eroare reprezentantii S. Bucuresti cu prilejul incheierii si executarii unui contract de vanzare-cumparare, prin afirmatia mincinoasa, ca societatea administrata de acest .

CEC, dobanda MAI MICA pentru fata lui Basescu

Regulile bancii nu sunt aceleasi pentru clientii de rand si fiica presedintelui. Ioana Basescu a obtinut un credit cu dobanda preferentiala. Potrivit site-ului CEC Bank, caracteristicile creditului ipotecar.

EXCLUSIV - CEC, DOBANDA MAI MICA PENTRU BASESCU

Regulile bancii nu sunt aceleasi pentru clientii de rand si fiica presedintelui. Acelasi presedinte care pare sa fi reusit sa-si aranjeze dosarele pentru momentul in care nu va mai avea parte de imunitate. Totul de la.

Google a castigat procesul cu Sindicatul autorilor americani: A fost dat in judecata pentru drepturi de autor

Compania Google a castigat, joi, procesul intentat in urma cu opt ani de catre Sindicatul autorilor americani privind drepturile de autor pe care gigantul de internet ar trebui sa le plateasca pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )