Libnet.ro
UNICEF

07:30

Administrator de firma, trimis in judecata pentru inselaciune. ...

România Liberă România Liberă,
Administrator de firma, trimis in judecata pentru inselaciune. ...

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciului Teritorial Brasov au dispus trimiterea in judecata a administratorului unei firme din Targu Secuiesc. Potrivit rechizitoriului procurorilor, in anul 2010, Imre Farkas si S. au indus si mentinut in eroare reprezentantii S. Bucuresti cu prilejul incheierii si executarii unui contract de vanzare-cumparare, prin afirmatia mincinoasa, ca societatea administrata de acest . continuă pe România Liberă

Consilierul ministrului Nita, Ioan Mihaila, trimis in judecata pentru dare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a consilierului ministrului al ministrului delegat pentru Energie Constantin Nita, Ioan Mihaila, pentru dare de mita. De asemen.

O brasoveanca si un Italian au fost trimisi in judecata pentru o inselaciune de 3 milioane de euro

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciului Teritorial Brasov au dispus trimiterea in judecata a inculpatilor Florica Dina Surcel si Antonio Gattuso pentru inselaciune si cumplicitate la inselaciune cu consecinte deosebit de grave.

Olt: Fostul primar din Caracal, arestat preventiv pentru inselaciune.

Fostul primar din Caracal, Gheorghe Anghel, a fost arestat preventiv alaturi de alte 13 persoane, intr-un dosar de inselaciune, transmite Agerpres. Gheorghe Anghel este invinuit alaturi de alte 17 persoane de infractiuni economice in urma carora bugetul Primariei Caracal a fost prejudiciat cu aproximativ cinci milioane lei. Dintre invinuiti, 15 persoane, printre care si Gheorghe Anghel, au fost retinute miercuri seara, pentru 24 de ore, in baza unei ordonante emise de procurorii DIICOT. Trei .

Fostul primar al municipiului Caracal, retinut pentru inselaciune.

Fostul primar al municipiului Caracal, Gheorghe Anghel, invinuit de infractiuni economice, a fost retinut, miercuri seara, pentru 24 de ore, transmite Agerpres, citand surse judiciare. In aceeasi cauza au mai fost retinute inca cinci persoane dintre cele 17 invinuite si numarul celor retinuti ar putea creste, in conditiile in care audierile continua. Anghel este cercetat alaturi de alte 17 persoane intr-un dosar privind prejudicierea bugetului primariei cu aproximativ cinci milioane de .

Google a castigat procesul cu Sindicatul autorilor americani: A fost dat in judecata pentru drepturi de autor

Compania Google a castigat, joi, procesul intentat in urma cu opt ani de catre Sindicatul autorilor americani privind drepturile de autor pe care gigantul de internet ar trebui sa le plateasca pentru.

Vand scutiri pentru chiulangii. Elevii din Capitala fac contrabanda cu scutiri medicale cu stampila Clubului Steaua

Elevii din Capitala vand scutiri pe site-urile de anunturi, dar si pe Facebook, cu stampila Clubului Steaua, scrie Ziarul Ring. O astfel de scutire costa intre 10 si 15 lei, iar clientii fideli, care cumpara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )