Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vand scutiri pentru chiulangii. Elevii din Capitala fac contrabanda cu scutiri medicale cu stampila Clubului Steaua

Antena3 Antena3,
Vand scutiri pentru chiulangii. Elevii din Capitala fac contrabanda cu scutiri medicale cu stampila Clubului Steaua

Elevii din Capitala vand scutiri pe site-urile de anunturi, dar si pe Facebook, cu stampila Clubului Steaua, scrie Ziarul Ring. O astfel de scutire costa intre 10 si 15 lei, iar clientii fideli, care cumpara. continuă pe Antena3

Elevii din Bucuresti au anuntat ca nu se vor alatura grevei japoneze

Elevii bucuresteni nu se vor alatura grevei japoneze miercuri si nici nu se vor solidariza cu actiunile de protest ale studentilor, potrivit vicepresedinteluiConsiliului Municipal alElevilor Bucuresti.

Studentii din Capitala si din tara ies azi in strada. Tinerii protesteaza fata de subfinantarea educatiei

Studentii vor iesi in strada, astazi, pentru a solicita Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru Educatie. Ca urmare a nemultumirilor legate de felul in care guvernantii trateaza educatia din Romania, studentii din intreaga tara vor iesi in strada.

FOTO Bd. Magheru - unul dintre cele mai batjocorite bulevarde din Capitala

Noroi, gropi, sapaturi, sute de masini parcate neregulamentar si pe spatiile verzi, afise peste afise lipite pe banci, stalpi sau pubele de gunoi, cabine de telefon in paragina sau distruse, excremente de caine si lucrari nefinalizate - astea sunt lucrurile pe care le poate admira oricine se plimba pe Bd. Magheru, unul dintre bulevardele definitorii ale Bucurestiului. Desi a intrat intr-un proiect de reamenajare partiala, lucrarile au stagnat si pe alocuri au inceput sa se deterioreze. In plus, masinile sunt parcate peste tot, containerele de gunoi - murdare si deteriorate - troneaza in zeci de locuri la marginea sau chiar in mijlocul trotuarelor. Vezi in articol imagini cu bulevardul central al unei capitale europeane din anul 2013.

Scandal intr-un bloc de locuinte sociale din Capitala. Trei familii au ocupat abuziv apartamentele

A fost scandal intr-un bloc de locuinte sociale din sectorul 4 al Capitalei. Trei familii au ocupat abuziv apartamentele si nu voiau sa le paraseasca. Oamenii ar fi fost evacuati dintr-o casa nationalizata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )