Libnet.ro
UNICEF

17:30

Studentii din Capitala si din tara ies azi in strada. Tinerii protesteaza fata de subfinantarea educatiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Studentii din Capitala si din tara ies azi in strada. Tinerii protesteaza fata de subfinantarea educatiei

Studentii vor iesi in strada, astazi, pentru a solicita Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru Educatie. Ca urmare a nemultumirilor legate de felul in care guvernantii trateaza educatia din Romania, studentii din intreaga tara vor iesi in strada. continuă pe Wall-Street Ro

Studentii din 11 orase ies miercuri in strada, iar elevii fac greva japoneza

Elevii vor face greva japoneza, miercuri, purtand banderole albe la clasa in semn de protest fata de subfinatarea sistemului educational. Iar in unele judete, dupa orele de curs, ei se vor alatura protestelor studentilor, care vor avea loc in 11 centre universitare din toata tara, a anuntat Consiliul National al Elevilor CNE).

Studentii din Bucuresti si din tara ies in strada pentru a protesta impotriva subfinantarii din educatie. Mitingul din Capitala incepe la ora 14:00 in Piata Universitatii. Restrictii de circulatie pe cateva artere din centrul orasului

Mai multe organizatii studentesti organizeaza miercuri un mars si mitinguri in Capitala, astfel ca traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere de circulatie, informeaza Brigada Rutiera. Incepand cu ora 14:00 studentii urmeaza sa se adune in Piata Universitatii, iar intre 15:30-16:30 va avea loc un miting de protest in Piata Victoriei, zona aflata in prelungirea parcului Kiseleff dintre bulevardul Aviatorilor si soseaua Kiseleff. Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) a anuntat pentru miercuri proteste de strada in Capitala si in centrele universitare din tara. Studentii cer Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru educatie.

LIVE TEXT Studentii din Bucuresti si din tara ies in strada pentru a protesta fata de subfinantarea din educatie. Aproximativ 150 de studenti au inceput marsul in Capitala

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania a anuntat pentru astazi proteste de strada in Capitala si in centrele universitare din tara. Studentii cer Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru educatie, majorarea subventiei camine-cantine si a fondului de burse. Studentii au pornit in mars din Complexul studentesc Regie, s-au oprit la facultatile de pe traseu, intre 15:30-16:30 va avea loc un miting in Piata Victoriei, urmat de un alt protest la sediul Ministerului Educatiei. UPDATE 15:56 Studentii s-au oprit la Facultatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, unde fac un mars in interiorul cladirii.

Studentii ies in strada. Miercuri, proteste in mai multe centre universitare din tara

Studentii din Capitala si din centrele universitare din tara vor protesta miercuri, anunta Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, conform Mediafax. Acestia cer alocarea a 6% din.

LIVE TEXT Studentii din Bucuresti au inceput protestul fata de subfinantarea din educatie: Toti ministrii sa traiasca dintr-o bursa studenteasca!

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania a anuntat pentru astazi proteste de strada in Capitala si in centrele universitare din tara. Studentii cer Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru educatie, majorarea subventiei camine-cantine si a fondului de burse. Studentii au pornit in mars din Complexul studentesc Regie, s-au oprit la facultatile de pe traseu, intre 15:30-16:30 va avea loc un miting in Piata Victoriei, urmat de un alt protest la sediul Ministerului Educatiei. 15:18 Marsul porneste pe bulevardul Magheru spre Piata Victoriei. Protestatarii se deplaseaza pe trotuar, si nu pe carosabil, iar studentii sunt acompaniati de jandarmi15:15 Se scandeaza: Minciunile din guvern ne-au dus la sapa de lemn!, Sa va fie frica, studentii se ridica!15:12 In Piata Universitatii a mai venit un grup de studenti de circa 200 de persoane. In acest moment, la Universitate protesteaza circa 500 de studenti15:05 Studentii au iesit din facultate si protesteaza in zona fantanii de la Universitate14:56 Studentii s-au oprit la Facultatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu si fac un mars in interiorul cladirii. 14:47 Coloana scandeaza si face turul interior al Facultatii de Arhitectura. Va rugam sa ne scuzati, suntem tineri educati, 6 la suta, ole!, Veniti cu noi!, Ce vrem noi e si pentru voi!14:40 Circa 150 de studenti cu banderole albe pe brat marsaluiesc in Capitala, ajungand la aceasta ora in zona Universitatii. Printre scandari: Toti ministrii sa traiasca dintr-o bursa studenteasca!, Facem revolutie pentru educatie!, Educatia o salvati doar daca o finantati!.

Protestele din Educatie continua - studentii ies miercuri in strada

Studentii din 11 centre universitare din toata tara vor iesi miercuri in strada pentru a protesta fata de neajunsurile din sistemul de invatamant superior. Efortul lor vine in urma protestelor facute de mii de profesori saptamana trecuta, care au iesit in strada. Atat studentii cat si dascalii cer in primul rand, acordarea a 6% din PIB Educatiei.

6 pentru educatie. Studentii clujeni ies miercuri in strada

Studentii din Cluj-Napoca au anuntat ca miercuri, 13 noiembrie, vor protesta in strada pentru a le arata, inca o data, guvernantilor ca vor ca educatia sa fie tratata cu respect. Manifestul se numeste Protestul intitulat 6 pentru educatie si la Cluj va incepe la ora 15. Protesta similare vor avea loc si in alte orase ale tarii.

Scandal intr-un bloc de locuinte sociale din Capitala. Trei familii au ocupat abuziv apartamentele

A fost scandal intr-un bloc de locuinte sociale din sectorul 4 al Capitalei. Trei familii au ocupat abuziv apartamentele si nu voiau sa le paraseasca. Oamenii ar fi fost evacuati dintr-o casa nationalizata.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )