Libnet.ro
UNICEF

20:30

Studentii din 11 orase ies miercuri in strada, iar elevii fac greva japoneza

Adevărul Adevărul,
Studentii din 11 orase ies miercuri in strada, iar elevii fac greva japoneza

Elevii vor face greva japoneza, miercuri, purtand banderole albe la clasa in semn de protest fata de subfinatarea sistemului educational. Iar in unele judete, dupa orele de curs, ei se vor alatura protestelor studentilor, care vor avea loc in 11 centre universitare din toata tara, a anuntat Consiliul National al Elevilor CNE). continuă pe Adevărul

Protestele din Educatie continua - studentii ies miercuri in strada

Studentii din 11 centre universitare din toata tara vor iesi miercuri in strada pentru a protesta fata de neajunsurile din sistemul de invatamant superior. Efortul lor vine in urma protestelor facute de mii de profesori saptamana trecuta, care au iesit in strada. Atat studentii cat si dascalii cer in primul rand, acordarea a 6% din PIB Educatiei.

6 pentru educatie. Studentii clujeni ies miercuri in strada

Studentii din Cluj-Napoca au anuntat ca miercuri, 13 noiembrie, vor protesta in strada pentru a le arata, inca o data, guvernantilor ca vor ca educatia sa fie tratata cu respect. Manifestul se numeste Protestul intitulat 6 pentru educatie si la Cluj va incepe la ora 15. Protesta similare vor avea loc si in alte orase ale tarii.

Studentii ies in strada. Miercuri, proteste in mai multe centre universitare din tara

Studentii din Capitala si din centrele universitare din tara vor protesta miercuri, anunta Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, conform Mediafax. Acestia cer alocarea a 6% din.

Studentii din Iasi protesteaza in Piata Unirii. Actiunea are loc concomitent in zece orase din Romania

Sute sau chiar mii de studenti de la toate universitatile din Iasi se aduna miercuri, 13 noiembrie, in Piata Unirii pentru a protesta impotriva subfinantarii sistemului educational.

Studentii din Iasi protesteaza in Piata Unirii. Mitinguri similare au loc concomitent in zece orase din Romania

Sute sau chiar mii de studenti de la toate universitatile din Iasi se aduna miercuri, 13 noiembrie, in Piata Unirii pentru a protesta fata de subfinantarea sistemului educational.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )