Libnet.ro
UNICEF

11:45

Doua grupuri de la termocentralele Turceni si Rovinari, oprite din cauza unor avarii

Adevărul Adevărul,
Doua grupuri de la termocentralele Turceni si Rovinari, oprite din cauza unor avarii

Cazanele de ardere de la doua grupuri energetice de la termoncentralele Turceni si Rovinari din cadrul Complexului Energetic Oltenia CEO) au fost afectate de avarii, astfel incat grupurile au fost oprite. continuă pe Adevărul

Traficul de pe DN 1, deviat din cauza aglomeratiei de pe Valea Prahovei.

Circulatia rutiera pe DN 1 a fost deviata, duminica dupa-amiaza, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, din cauza aglomeratiei, anunta Infotrafic. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, in judetul Brasov, incepand cu ora 14. 50 a fost deviata circulatia de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti. Masura a fost luata din cauza aglomeratiei, in conditiile in care s-a circulat in coloana in statiunile de pe Valea Prahovei.

ONU: 6,5 milioane de sirieni si-au abandonat locuintele din cauza razboiului

ONU a anuntat ca numarul sirienilor nevoiti sa-si abandoneze casele din cauza razboiului a inregistrat o crestere foarte mare, atingand de-acum 6,5 milioane de persoane.

ONU: Aproximativ 6,5 milioane de sirieni si-au abandonat locuintele din cauza razboiului

ONU a anuntat, luni, ca numarul sirienilor nevoiti sa-si abandoneze casele din cauza razboiului a inregistrat o crestere foarte mare, ajungand la 6,5 milioane de persoane, informeaza AFP, citata de.

Adrian Gurzau, deputat PDL: Pensiile nu ajung la timp din cauza Guvernului

DeputatulPDLAdrian Gurzau a afirmat, luni, in cadrul emisiunii Butonul de panica difuzata de B1 TV, ca pensiile nu ajung la timp la pensionari din cauza Guvernului si nu a postasilor, asa cum s.

Adrian Gurzau, deputat PDL: Pensiile nu ajung la timp din cauza Guvernului (VIDEO)

DeputatulPDLAdrian Gurzau a afirmat, luni, in cadrul emisiunii Butonul de panica difuzata de B1 TV, ca pensiile nu ajung la timp la pensionari din cauza Guvernului si nu a postasilor, asa cum s.

Doi copii, gasiti lesinati in cada dupa baie. Baiatul de sase ani a murit din cauza intoxicatiei cu monoxid de carbon

Update 11. 33 - Baiatul de sase ani gasit lesinat in cada a murit din cauza unei intoxicatii cu monoxid de carbon, a spus directorul Spitalului Gaesti, acolo unde copilul a fost transportat. Baiatul a.

Circulatie deviata pe DN1, din cauza aglomeratiei. in statiunile de pe Valea Prahovei s-a circulat in coloana

Traficul rutier a fost deviat pe DN 1, duminica dupa-amiaza, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, din cauza aglomeratiei, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane. in judetul Brasov,.

Traficul de pe DN 1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, deviat din cauza aglomeratiei

Circulatia rutiera pe DN 1 a fost deviata, duminica dupa-amiaza, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, din cauza aglomeratiei. in judetul Brasov, incepand cu ora 14. 50 a fost deviata circulatia de pe.

Traficul dinspre Brasov catre Valea Prahovei a fost deviat din cauza aglomeratiei

Traficul dinspre Brasov catre Valea Prahovei a fost deviat duminica dupa-amiaza din cauza aglomeratiei, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Aeronava care trebuia sa aterizeze la Cluj, redirectionata pe Aeroportul Sibiu din cauza cetii

O aeronava Bucuresti-Cluj, cu 30 de pasageri la bord, care trebuia sa aterizeze, sambata noapte, la Cluj-Napoca a fost redirectionata spre Aeroportul Sibiu, din cauza cetii. Pasagerii au fost transportati cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )