Libnet.ro
UNICEF

01:06

Traficul de pe DN 1, deviat din cauza aglomeratiei de pe Valea Prahovei.

România Liberă România Liberă,
Traficul de pe DN 1, deviat din cauza aglomeratiei de pe Valea Prahovei.

Circulatia rutiera pe DN 1 a fost deviata, duminica dupa-amiaza, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, din cauza aglomeratiei, anunta Infotrafic. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, in judetul Brasov, incepand cu ora 14. 50 a fost deviata circulatia de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti. Masura a fost luata din cauza aglomeratiei, in conditiile in care s-a circulat in coloana in statiunile de pe Valea Prahovei. continuă pe România Liberă

Traficul dinspre Brasov catre Valea Prahovei a fost deviat din cauza aglomeratiei

Traficul dinspre Brasov catre Valea Prahovei a fost deviat duminica dupa-amiaza din cauza aglomeratiei, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Traficul de pe DN 1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, deviat din cauza aglomeratiei

Circulatia rutiera pe DN 1 a fost deviata, duminica dupa-amiaza, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, din cauza aglomeratiei. in judetul Brasov, incepand cu ora 14. 50 a fost deviata circulatia de pe.

Traficul de pe DN 1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, deviat din cauza aglomeratiei

Circulatia rutiera pe DN 1 a fost deviata, duminica dupa-amiaza, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, din cauza aglomeratiei, anunta Infotrafic.

Circulatie deviata pe DN1, din cauza aglomeratiei. in statiunile de pe Valea Prahovei s-a circulat in coloana

Traficul rutier a fost deviat pe DN 1, duminica dupa-amiaza, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, din cauza aglomeratiei, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane. in judetul Brasov,.

Aeronava care trebuia sa aterizeze la Cluj, redirectionata pe Aeroportul Sibiu din cauza cetii

O aeronava Bucuresti-Cluj, cu 30 de pasageri la bord, care trebuia sa aterizeze, sambata noapte, la Cluj-Napoca a fost redirectionata spre Aeroportul Sibiu, din cauza cetii. Pasagerii au fost transportati cu.

O aeronava care trebuia sa ajunga la Cluj a fost deviata de la traseu, din cauza cetii

O aeronava Bucuresti-Cluj, cu 30 de pasageri la bord, care trebuia sa aterizeze, sambata noapte, la Cluj-Napoca a fost redirectionata spre Aeroportul Sibiu, din cauza cetii, pasagerii fiind transportati.

Aeronava care trebuia sa aterizeze la Cluj, redirectionata pe Aeroportul Sibiu din cauza cetii

O aeronava Bucuresti-Cluj, cu 30 de pasageri la bord, care trebuia sa aterizeze, sambata noapte, la Cluj-Napoca a fost redirectionata spre Aeroportul Sibiu, din cauza cetii, pasagerii fiind transportati cu un autocar spre destinatie.

Cursa Lufthansa de la Munchen care urma sa aterizeze la Sibiu, redirectionata la Cluj din cauza cetii

O cursa Lufthansa de la Munchen cu 62 de pasageri la bord care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Sibiu, joi noapte, a fost redirectionata la Cluj-Napoca din cauza cetii. De asemena, aeronava Lufthansa care.

Numarul de oameni sositi la Urgenta din cauza bauturilor energizante s-a dublat

Vizitile la sectiile de Urgenta ale spitalelor din cauza bauturilor energizante s-au dublat in ultimii cinci ani. Statistica a fost facuta in SUA si este una oficiala. Cifrele incep sa fie din nou in actualitate, dupa ce un un barbat a murit pe terenul de baschet la scurt timp de la consumarea unui Red Bull, ceea ce a dus la inceputul primului proces impotriva acestei companii.

Cursa Lufthansa de la Munchen ce urma sa aterizeze la Sibiu, redirectionata la Cluj din cauza cetii

O cursa Lufthansa de la Munchen cu 62 de pasageri la bord care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Sibiu, joi noapte, a fost redirectionata la Cluj-Napoca din cauza cetii, iar aeronava aceleiasi companii care trebuia sa decoleze de la Sibiu spre Munchen va avea cel putin patru ore intarziere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )