Libnet.ro
UNICEF

13:30

Doua hostel-uri din Bucuresti ofera cazare gratuita pentru cei care vin in Bucuresti pentru proteste

Hotnews Hotnews,
 Doua hostel-uri din Bucuresti ofera cazare gratuita pentru cei care vin in Bucuresti pentru proteste

Patronul a doua hosteluri din Centrul Vechi al Capitalei scrie pe Facebook ca ofera locuri gratuite de cazare pentru cei care vin in Bucuresti pentru a protesta contra ordonantelor adoptate marti seara. Avem 130 de locuri in total si in functie de cate avem disponibile zilele acestea sprijinim pe cei ce vin din afara Bucurestiului, se mentioneaza in postare. continuă pe Hotnews

Universitatea din Bucuresti face apel la mentinerea statului de drept: Guvernul Grindeanu a legalizat furtul, la adapostul intunericului si al minciunilor

Profesorii universitari si membri ai comunitatii academice a Universitatii din Bucuresti au lansat un apel catre institutiile statului pentru apararea statului de drept in Romanie. Mesajul a fost pus pe pagina Universitatii Bucuresti, iar postarea de pe pagina de facebook a fost distribuita de sute de ori de diferite persoane.

Tupeul taximetristilor din Bucuresti depaseste LIMITELE! Cum se apara o femeie care NU voia sa lase SPAGA (VIDEO)

Taximetristii din Bucuresti sunt recunoscuti pentru temperamentul si asteptarile pe care le au in legatura cu spaga de la finalul cursei. Femeia nu intentiona sa ii lase nimic in plus, iar de.

Raed Arafat precizeaza ca o statie de metrou din Bucuresti a fost aproape de a fi inchisa din cauza problemelor privind evacuarile de urgenta

Seful de la Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat in cadrul unei emisiuni tv de la Digi24 ca o statie de metrou din Bucuresti a fost la un pas de a fi inchisa din cauza problemelor grave privind evacuarea de urgenta.

Mercedes-Benz recheama in service 530 de SUV-uri din Romania: Daca esti foarte slab senzorii te-ar putea crede scaun pentru copil

Mercedes-Benz recheama in service 530 de SUV-uri ML, GL, GLE, GLS si GLE Coupe comercializate in Romania toate an model 2015-2016, deoarece senzorii din scaunul din dreapta ar putea crede ca o persoana foarte slaba este, de fapt, un scaun pentru copil, si calculatorul ar dezactiva automat airbag-ul.

Eliminarea pragului la SIF-uri, din nou pe tapet, anul acesta

Anul 2017 va fi anul eliminarii pragurilor la SIF-uri, de 5%, in prezent, a anuntat, la inceputul anului, Mircea Ursache, vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Dublul concert simfonic sustinut de Alexandra Usurelu cu casa inchisa pe scena Teatrului National din Bucuresti, triumf al bunului simt (P)

Lacrimi de emotie pe obrajii spectatorilor, bun simt si o mare usurinta in a exprima sentimente din partea Alexandrei Usurelu .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )