Libnet.ro
UNICEF

09:00

Doua milioane de euro pentru restaurarea Bisericii Evanghelice.

România Liberă România Liberă,
Doua milioane de euro pentru restaurarea Bisericii Evanghelice.

Primaria Bistrita va solicita o finantare nerambursabila din fondurile acordate Romaniei de guvernele Norvegiei, Islandei si Liechtensteinului. Unul dintre cele mai reprezentative monumente arhitecturale ale sasilor ardeleni ar urma sa fie restaurat cu ajutorul fondurilor acordate Romaniei prin intermediul Mecanismului Financiar al Spatiului Economic European. Este vorba de un fond in valoare totala de 20,8 milioane de euro, pus la dispozitia romanilor de catre guvernele Norvegiei, Islandei si . continuă pe România Liberă

Doua milioane de euro pentru restaurarea Bisericii Evanghelice.

Primaria Bistrita va solicita o finantare nerambursabila din fondurile acordate Romaniei de guvernele Norvegiei, Islandei si Liechtensteinului. Unul dintre cele mai reprezentative monumente arhitecturale ale sasilor ardeleni ar urma sa fie restaurat cu ajutorul fondurilor acordate Romaniei prin intermediul Mecanismului Financiar al Spatiului Economic European. Este vorba de un fond in valoare totala de 20,8 milioane de euro, pus la dispozitia romanilor de catre guvernele Norvegiei, Islandei si .

NEPI a obtinut 20 milioane euro pentru Shopping City Galati

Compania New Europe Property Investments NEPI) a primit, in februarie, un credit de 20 milioane euro, pe cinci ani, de la Garanti Bank, pentru refinantarea partiala a investitiei in centrul comercial Shopping City Galati, potrivit unui comunicat remis, astazi, redactiei.

Lichiditate de 4,3 milioane euro

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, vineri, o lichiditate de 19,3 milioane lei aproximativ 4,3 milioane euro) din care 30,5% au reprezentat doua deal-uri cu actiuni Romgaz, in valoare de 3,3 milioane lei, si unul cu BRD, in suma de 2,5 milioane lei.

Austria: Oligarhul ucrainean Dmitro Firtash a fost eliberat din inchisoare, pentru o cautiune record de 125 milioane euro

Miliardarul ucrainean Dmitro Firtash a fost eliberat din inchisoare, pe cautine, pentru o suma record de 125 milioane euro, scrie Reuters.

DACIA a investit 8,6 milioane de euro pentru tratarea apelor reziduale din Mioveni

Una dintre particularitatile Automobile Dacia, fata de celelalte uzine din grupul Renault, este aceea ca asigura productia si distributia apei potabile, atat pentru platforma industriala Dacia, unde lucreaza 14. 000 salariati, cat si pentru orasul Mioveni 36. 000 de locuitori).

Transgaz propune dividende de 46,2 milioane euro

Transgaz Medias Simbol TGN) propune actionarilor dividende in valoare cumulata de aproape 207 milioane lei 46,2 milioane euro), cu 17% sub cele distribuite anul trecut, informeaza un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Japonia vrea sa propuna Ucrainei un ajutor de aproximativ 710 milioane euro

Guvernul japonez a decis sa propuna Ucrainei un ajutor de aproximativ 100 miliarde yeni 710 milioane euro), acordat sub diverse forme, potrivit postului de de televiziune public nipon NHK, citat de AFP. Premierul.

12 MILIOANE euro. Cum justifica MSI banii investiti in site-ul eRomania si cum raspund acuzatiilor vehemente

Daca fotografia care ilustreaza acest articol va face sa strambati din nas, ganditi-va ca pentru asa ceva statul roman a contribuit cu un total de 12 milioane de euro - din banii contribuabililor. Este vorba de mult hulitul portal al democratiei.

Samsarul Michael Muresan a fost arestat, dupa ce a dat mita la ANRP pentru a primit o despagubire de 5 milioane euro

Omul de afaceri din Satu Mare, Michael Muresan, a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a fost retinut joi, 20 martie, de procurorii DNA Oradea. Satmareanul este cercetat pentru ca a dat mita 1 milion de euro fostului vicepresedinte de la ANRP, Catalin Dumitru, prin intermediul fiului sau, pentru a intra in posesia unei despagubiri de cinci ori mai mare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )