Libnet.ro
UNICEF

09:00

Japonia vrea sa propuna Ucrainei un ajutor de aproximativ 710 milioane euro

B1 B1,
Japonia vrea sa propuna Ucrainei un ajutor de aproximativ 710 milioane euro

Guvernul japonez a decis sa propuna Ucrainei un ajutor de aproximativ 100 miliarde yeni 710 milioane euro), acordat sub diverse forme, potrivit postului de de televiziune public nipon NHK, citat de AFP. Premierul. continuă pe B1

Japonia va propune Ucrainei un ajutor de 710 milioane de euro - presa.

Guvernul japonez a decis sa propuna Ucrainei un ajutor de aproximativ 100 de miliarde de yeni 710 milioane de euro), acordat sub diverse forme, a anuntat vineri postul de televiziune public nipon NHK, potrivit Mediafax. Premierul japonez, Shinzo Abe, urmeaza sa anunte in cursul saptamanii viitoare, in cadrul unui summit G7 in Olanda, ca Japonia va propune Ucrainei un sprijin, sub diverse forme, in valoare de 100 miliarde de yeni, considerand ca o ameliorare a economiei este necesara pentru .

Japonia va propune Ucrainei un ajutor de 710 milioane de euro

Guvernul japonez a decis sa propuna Ucrainei un ajutor de aproximativ 100 de miliarde de yeni 710 milioane de euro), acordat sub diverse forme, a anuntat vineri postul de televiziune public nipon NHK.

Japonia va propune Ucrainei un ajutor de 710 milioane de euro

Guvernul japonez a decis sa propuna Ucrainei un ajutor de aproximativ 100 de miliarde de yeni 710 milioane de euro), acordat sub diverse forme, a anuntat, vineri, postul de televiziune public nipon NHK, potrivit AFP,.

Lichiditate de aproximativ 6 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 6 milioane lei 1,5 milioane euro).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )