Libnet.ro
UNICEF

11:30

Japonia va propune Ucrainei un ajutor de 710 milioane de euro - presa.

România Liberă România Liberă,
Japonia va propune Ucrainei un ajutor de 710 milioane de euro - presa.

Guvernul japonez a decis sa propuna Ucrainei un ajutor de aproximativ 100 de miliarde de yeni 710 milioane de euro), acordat sub diverse forme, a anuntat vineri postul de televiziune public nipon NHK, potrivit Mediafax. Premierul japonez, Shinzo Abe, urmeaza sa anunte in cursul saptamanii viitoare, in cadrul unui summit G7 in Olanda, ca Japonia va propune Ucrainei un sprijin, sub diverse forme, in valoare de 100 miliarde de yeni, considerand ca o ameliorare a economiei este necesara pentru . continuă pe România Liberă

Japonia va propune Ucrainei un ajutor de 710 milioane de euro

Guvernul japonez a decis sa propuna Ucrainei un ajutor de aproximativ 100 de miliarde de yeni 710 milioane de euro), acordat sub diverse forme, a anuntat vineri postul de televiziune public nipon NHK.

Japonia va propune Ucrainei un ajutor de 710 milioane de euro

Guvernul japonez a decis sa propuna Ucrainei un ajutor de aproximativ 100 de miliarde de yeni 710 milioane de euro), acordat sub diverse forme, a anuntat, vineri, postul de televiziune public nipon NHK, potrivit AFP,.

Japonia vrea sa propuna Ucrainei un ajutor de aproximativ 710 milioane euro

Guvernul japonez a decis sa propuna Ucrainei un ajutor de aproximativ 100 miliarde yeni 710 milioane euro), acordat sub diverse forme, potrivit postului de de televiziune public nipon NHK, citat de AFP. Premierul.

GTS Telecom: venituri de 19,2 milioane euro in 2013

GTS Telecom Romania a inregistrat anul trecut venituri de 19,24 milioane de euro, in scadere usoara fata de 2012, de la 20 milioane de euro, si un profit operational inaintea dobanzilor, taxelor si amortizarilor EBITDA) de 5,68 milioane euro, in crestere cu 12%, potrivit surselor din presa.

Safety Broker: Subscrieri de 54,8 milioane euro in 2013

Safety Broker a intermediat anul trecut prime de asigurare in valoare de 54,8 milioane euro, cu aproape 10 milioane euro mai mult decat estimarile initiale si cu 18,5 milioane euro peste rezultatele anului 2012, conform unui comunicat transmis azi redactiei.

Safety Broker a intermediat anul trecut prime de asigurare in valoare de 54,8 milioane euro

Safety Broker, broker de asigurare independent cu capital local ce opereaza in Romania, a intermediat in anul 2013 prime de asigurare in valoare de 54,8 milioane euro, cu aproape 10 milioane euro mai mult decat estimarile initiale si cu 18,5 milioane euro peste rezultatele anului 2012, a anuntat joi compania.

Austria: Oligarhul ucrainean Dmitro Firtash a fost eliberat din inchisoare, pentru o cautiune record de 125 milioane euro

Miliardarul ucrainean Dmitro Firtash a fost eliberat din inchisoare, pe cautine, pentru o suma record de 125 milioane euro, scrie Reuters.

Finantare de 6,5 milioane euro pentru Polul de Competitivitate Cluster Mobilier Transilvan.

Primul pol de competitivitate o structura nascuta prin asocierea mai multor intreprinderi, universitati si institutii publice) din industria mobilei a contracat ieri, 18. 2014, finatare nerambursabila in valoare de 6,5 milioane euro. Concentrat in Regiunea de Nord-Vest a Romaniei, Cluster Mobilier Transilvan a primit finantare pentru un pachet integrat de proiecte propus in anul 2012, pe baza unei strategii de dezvoltare pentru urmatorii 10 ani. Investitiile in crearea si modernizarea unor .

CA Immo si-a redus veniturile pe piata locala la 30,4 milioane euro

Grupul austriac CA Immo, unul dintre cei mai mari proprietari de birouri din Capitala, care detine si cel mai mare parc logistic de langa Bucuresti, a realizat anul trecut venituri din chirii de 30,4 milioane euro pe piata locala, in usoara scadere.

Business B1 la zi: Peste 22 milioane euro din fonduri europene, alocate microintreprinderilor (VIDEO)

Noile proiecte destinate microintreprinderilor vor primi finatari europene in valoare totala de peste 22 milioane euro, in trei regiuni de dezvoltare ale tarii, in cadrul programului Operational Regional,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2331 seconds )