Libnet.ro
UNICEF

16:30

Doua minore din Valcea au disparut in drum spre scoala. Ce au descoperit autoritatile

Antena3 Antena3,
Doua minore din Valcea au disparut in drum spre scoala. Ce au descoperit autoritatile

Doua eleve de 13, respectiv 14 ani din municipiul resedinta sunt cautate de politie dupa ce, luni de dimineata, au plecat spre scoala dar nu au ajuns nici la cursuri si nici la domiciliu nu s-au mai intors,. continuă pe Antena3

Ele sunt cele doua eleve din Valcea care au disparut in drum spre scoala. FOTO

Doua eleve de 13, respectiv 14 ani din municipiul resedinta sunt cautate de politie dupa ce, luni de dimineata, au plecat spre scoala dar nu au ajuns nici la cursuri si nici la domiciliu nu s-au mai intors,.

Bebelusul care a ajuns in coma la Bucuresti dupa ce a fost internat o zi la spitalul din Valcea a murit

Baietelul in varsta de un an care, in urma cu doua luni, a ajuns la un spital din Bucuresti in moarte cerebrala dupa ce a fost internat o zi la Spitalul Judetean, a murit, au anuntat, luni, rudele micutului. Parintii copilului au acuzat cadrele medicale de la Sectia de pediatrie a Spitalului Judetean de malpraxis, in acest caz fiind deschis si un dosar penal in rem la Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea.

Doua case din Iasi, cuprinse de incendiu. Opt familii au ramas pe drumuri

Incendiu urias intr-un cartier din Iasi. Doua vile s-au facut scrum, iar cele opt familii care locuiau acolo au ramas pe drumuri. 50 de pompieri cu opt autospeciale au fost mobilizati pentru a lichida.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )