Libnet.ro
UNICEF

16:30

Doua obiecte posibil legate de zborul MH370 au fost observate prin satelit: Unul masoara 24 metri

B1 B1,
Doua obiecte posibil legate de zborul MH370 au fost observate prin satelit: Unul masoara 24 metri

Premierul Australiei, Tony Abbott, a anuntat, joi, ca doua obiecte posibil legate de zborul MH370, disparut in urma cu 12 zile, au fost observate prin satelit, relateaza AFP. Autoritatea australiana pentru. continuă pe B1

Doua obiecte posibil legate de zborul Malaysia Airlines, observate prin satelit.

UPDATE Unul dintre cele doua obiecte eventual legate de zborul MH370 al Malaysia Airlines si depistat de imaginile prin satelit masoara 24 de metri, au anuntat joi autoritatile australiene, citate de AFP, potrivit Mediafax. Obiectele sunt relativ usoare. Sunt obiecte de o anumita dimensiune, probabil in apa, plonjand la suprafata si urcand intermitent, a declarat un oficial din cadrul Autoritatii australiene de securitate maritima AMSA), John Young. Cel mai mare dintre cele doua .

Doua obiecte posibil legate de avionul companiei Malaysia Airlines au fost observate prin satelit

Doua obiecte care ar putea face parte din ramasitele avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, disparut in urma cu 12 zile, au fost observate prin intermediul satelitului, a anuntat, joi, premierul Australiei Tony Abbott, potrivit BBC.

Obiecte care ar putea avea legatura cu zborul MH370, descoperite de Australia

Unul dintre cele doua obiecte eventual legate de zborul MH370 al Malaysia Airlines si depistate de imaginile prin satelit masoara 24 de metri, au anuntat joi autoritatile australiene, citate de AFP.

Doua obiecte plutitoare descoperite in Oceanul Indian

Cele doua obiecte plutitoare detectate astazi in Oceanul Indian, in cadrul anchetei asupra dispari and tiei zborului MH370 al Malaysia Airlines, dintre care unul este de 24 de metri, constituie probabil cea mai buna pista pe care o avem, au indicat autoritatile australiene, citate de surse din presa.

Doua obiecte ce ar putea proveni de la avionul disparut, descoperite in largul coastelor australiene

Doua obiecte, ce ar putea proveni de la avionul companiei aeriene malaeziene, disparut in urma cu doua saptamani, au fost identificate in largul coastelor australiene, a anuntat Autoritatea pentru Siguranta.

O nava norvegiana a ajuns in zona presupuselor fragmente din avionul disparut.

O nava norvegiana, Sankt Petersburg, a ajuns, joi, in zona Oceanului Indian unde au fost depistate fragmente, despre care se crede ca ar putea proveni de la avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines, a anuntat armatorul Hoegh Autoliners, potrivit Mediafax. Nava a ajuns la fata locului pentru a participa la cautari, a declarat pentru AFP Cecilie Moe, o purtatoare de cuvant a companiei norvegiene. Citeste si: Doua obiecte posibil legate de zborul Malaysia Airlines, observate prin satelit.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )