Libnet.ro
UNICEF

14:30

Doua obiecte plutitoare descoperite in Oceanul Indian

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doua obiecte plutitoare descoperite in Oceanul Indian

Cele doua obiecte plutitoare detectate astazi in Oceanul Indian, in cadrul anchetei asupra dispari and tiei zborului MH370 al Malaysia Airlines, dintre care unul este de 24 de metri, constituie probabil cea mai buna pista pe care o avem, au indicat autoritatile australiene, citate de surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Malaysia: Fragmente ale avionului disparut ar putea fi in Oceanul Indian.

Malaysia crede ca este posibil ca satelitul sa fi descoperit fragmente ale avionului Boeing 777 in sudul Oceanului Indian, relateaza AFP, conform Mediafax. Avem in acest moment o pista credibila, a declarat ministrul malaysian al Transporturilor, Hishammuddin Hussein, intr-o conferinta de presa. Citeste si: Doua obiecte posibil legate de zborul Malaysia Airlines, observate prin satelit Verificari sunt desfasurate in zona indicata, dar vor continua si cautarile in celelalte perimetre de .

Doua obiecte ce ar putea proveni de la avionul disparut, descoperite in largul coastelor australiene

Doua obiecte, ce ar putea proveni de la avionul companiei aeriene malaeziene, disparut in urma cu doua saptamani, au fost identificate in largul coastelor australiene, a anuntat Autoritatea pentru Siguranta.

Oficial australian: Cautarile in Oceanul Indian in cazul avionului disparut vor dura cateva saptamani

Operatiunile lansate in Oceanul Indian pentru cautarea avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines vor dura cateva saptamani, a declarat marti responsabilul australian cu aceste operatiuni, relateaza AFP. Zona de cautare este de 600. 000 km2, in jurul unui punct situat la aproximativ 3. 000 km sud-vest de orasul Perth, pe coasta de vest a Australiei.

Doua obiecte posibil legate de zborul Malaysia Airlines, observate prin satelit.

UPDATE Unul dintre cele doua obiecte eventual legate de zborul MH370 al Malaysia Airlines si depistat de imaginile prin satelit masoara 24 de metri, au anuntat joi autoritatile australiene, citate de AFP, potrivit Mediafax. Obiectele sunt relativ usoare. Sunt obiecte de o anumita dimensiune, probabil in apa, plonjand la suprafata si urcand intermitent, a declarat un oficial din cadrul Autoritatii australiene de securitate maritima AMSA), John Young. Cel mai mare dintre cele doua .

Doua obiecte posibil legate de zborul MH370 au fost observate prin satelit: Unul masoara 24 metri

Premierul Australiei, Tony Abbott, a anuntat, joi, ca doua obiecte posibil legate de zborul MH370, disparut in urma cu 12 zile, au fost observate prin satelit, relateaza AFP. Autoritatea australiana pentru.

Doua obiecte posibil legate de avionul companiei Malaysia Airlines au fost observate prin satelit

Doua obiecte care ar putea face parte din ramasitele avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, disparut in urma cu 12 zile, au fost observate prin intermediul satelitului, a anuntat, joi, premierul Australiei Tony Abbott, potrivit BBC.

Malaysia considera credibila pista privind descoperirea unor posibile fragmente ale avionului disparut, in Oceanul Indian

Malaysia considera credibila pista privind descoperirea unor posibile fragmente din avionul disparut Boeing 777, ce au fost detectate de satelit in sudul Oceanului Indian, relateaza AFP. Avem in acest moment.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )