Libnet.ro
UNICEF

16:00

Malaysia: Fragmente ale avionului disparut ar putea fi in Oceanul Indian.

România Liberă România Liberă,
Malaysia: Fragmente ale avionului disparut ar putea fi in Oceanul Indian.

Malaysia crede ca este posibil ca satelitul sa fi descoperit fragmente ale avionului Boeing 777 in sudul Oceanului Indian, relateaza AFP, conform Mediafax. Avem in acest moment o pista credibila, a declarat ministrul malaysian al Transporturilor, Hishammuddin Hussein, intr-o conferinta de presa. Citeste si: Doua obiecte posibil legate de zborul Malaysia Airlines, observate prin satelit Verificari sunt desfasurate in zona indicata, dar vor continua si cautarile in celelalte perimetre de . continuă pe România Liberă

Malaysia considera credibila pista privind descoperirea unor posibile fragmente ale avionului disparut, in Oceanul Indian

Malaysia considera credibila pista privind descoperirea unor posibile fragmente din avionul disparut Boeing 777, ce au fost detectate de satelit in sudul Oceanului Indian, relateaza AFP. Avem in acest moment.

Oficial australian: Cautarile in Oceanul Indian in cazul avionului disparut vor dura cateva saptamani

Operatiunile lansate in Oceanul Indian pentru cautarea avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines vor dura cateva saptamani, a declarat marti responsabilul australian cu aceste operatiuni, relateaza AFP. Zona de cautare este de 600. 000 km2, in jurul unui punct situat la aproximativ 3. 000 km sud-vest de orasul Perth, pe coasta de vest a Australiei.

Avem o pista credibila. Cele mai recente informatii despre cautarile avionului disparut

UPDATE - Autoritatile din Malaysia au apreciat drept credibila pista privind descoperirea unor posibile fragmente ale Boiengului 777 apartinand companiei Malaysia Airlines detectate de satelit in sudul Oceanului .

Doua obiecte plutitoare descoperite in Oceanul Indian

Cele doua obiecte plutitoare detectate astazi in Oceanul Indian, in cadrul anchetei asupra dispari and tiei zborului MH370 al Malaysia Airlines, dintre care unul este de 24 de metri, constituie probabil cea mai buna pista pe care o avem, au indicat autoritatile australiene, citate de surse din presa.

Cazul avionului disparut: ultimele cuvinte receptionate ale copilotului

Ultimele cuvinte transmise controlorilor aerieni din cabina avionului de tip Boeing 777 apartinand Malaysia Airlines, care a disparut de pe radare in urma cu zece zile, ar fi fost pronuntate de catre copilot, a anuntat luni compania aeriana, relateaza.

O nava norvegiana a ajuns in zona presupuselor fragmente din avionul disparut, in zona Oceanului Indian

O nava norvegiana, Sankt Petersburg, a ajuns, joi, in zona Oceanului Indian unde au fost descoperite fragmente despre care se crede ca ar putea proveni de la avionul disparut al Malaysia Airlines, a anuntat.

O nava norvegiana a ajuns in zona presupuselor fragmente din avionul disparut.

O nava norvegiana, Sankt Petersburg, a ajuns, joi, in zona Oceanului Indian unde au fost depistate fragmente, despre care se crede ca ar putea proveni de la avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines, a anuntat armatorul Hoegh Autoliners, potrivit Mediafax. Nava a ajuns la fata locului pentru a participa la cautari, a declarat pentru AFP Cecilie Moe, o purtatoare de cuvant a companiei norvegiene. Citeste si: Doua obiecte posibil legate de zborul Malaysia Airlines, observate prin satelit.

Unul dintre piloti, printre principalii suspecti in deturnarea avionului disparut al Malaysia Airlines (VIDEO)

Noi detalii apar in cazul avionului malaezian disparut. Pilotul este considerat unul dintre principalii suspecti in deturnarea aeronavei, dupa ce politia a descoperit ca familia sa si-a schimbat resedinta cu o.

O noua ipoteza in cazul avionului disparut: Aparatul a coborat ca sa nu fie depistat de ...

Avionul care a disparut cu 239 de persoane la bord a coborat pana la altitudinea de 5. 000 de metri pentru a nu fi depistat de radarele comerciale, conform unor anchetatori citati de ziarul New Straits Times din Singapore, anunta El Mundo. Analiza datelor avionului B777-200 al ompaniei Malaysia Airlines arata ca aparatul a coborat 1. 500 de metri pentru a dispare din raza radarelor si si-a schimbat ditectia catre o destinatie necunoscuta. Persoana aflata la mansa avionului avea cunostiinte .

Ce avea in CASA pilotul avionului disparut. Descoperiri suspecte in urma PERCHEZITIILOR

In ciuda faptului ca 25 de tari cauta avionul disparut in urma cu mai bine de o saptamana, nu exista niciun indiciu care sa arate unde ar putea sa fie aeronava, sau epavele acesteia. Astfel, autoritatile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )