Libnet.ro
UNICEF

13:00

Doua persoane condamnate la inchisoare, in dosarul Frauda la referendum

Antena3 Antena3,
Doua persoane condamnate la inchisoare, in dosarul Frauda la referendum

Instanta suprema a condamnat definitiv, la un an si patru luni de inchisoare cu suspendare, doua dintre cele 75 de persoane judecate in dosarul Frauda la referendum si a dispus anularea a opt voturi. continuă pe Antena3

Doua persoane condamnate la un an si patru luni inchisoare, in dosarul Frauda la referendum

Instanta suprema a condamnat definitiv, la un an si patru luni de inchisoare cu suspendare, doua dintre cele 75 de persoane judecate in dosarul Frauda la referendum. Sotii Marius Marinel si Simona.

Doua persoane, condamnate la 1 an si 4 luni de inchisoare cu suspendare

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a condamnat astazi definitiv, la un 1 si 4 luni de inchisoare cu suspendare, doua dintre cele 75 de persoane judecate in dosarul referendumului din 2012 si a dispus anularea a 8 voturi falsificate, din lista de votare a Sectiei 105 din Piatra Olt judetul Olt), scriu surse din presa.

Doua persoane au murit si alte sase au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit intre Deva si Arad

Doua persoane au murit si alte sase au fost ranite, marti, in urma unui accident produs pe DN7, intre Deva si Arad, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit. Un autoturism care circula regulamentar si in care se.

Accident grav pe drumul dintre Deva si Arad. Doua persoane au murit si alte sase au fost ranite

Doua persoane si-au pierdut viata si alte sase au fost ranite, marti, in urma unui accident produs pe DN7, intre intre Deva si Arad, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit. Purtatorul de cuvant al.

Noi masuri in dosarul lui Voiculescu. Instanta a dispus punerea sub sechestru a unor terenuri si actiuni ale sefului Antenelor

Termenul de judecata pentru dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care este judecat si Dan Voiculescu, a fost amanat pana pe 7 iulie, iar instanta a dispus punerea sub sechestru a unor terenuri si actiuni ale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )