Libnet.ro
UNICEF

09:30

Doua persoane au murit dupa ce un copac rupt de vant a cazut peste ele

Adevărul Adevărul,
Doua persoane au murit dupa ce un copac rupt de vant a cazut peste ele

Doua persoane, o femeie in varsta de 80 de ani si un barbat in varsta de 65 de ani, au fost grav ranite, sambata dimineata, in localitatea suceveana Zaharesti, dupa ce, din cauza vantului puternic, un copac a cazut peste cei doi, femeia murind la scurt timp, iar barbatul ulterior. continuă pe Adevărul

Suceava: Un barbat si o femeie au murit dupa ce un copac rupt de vant a cazut peste ei

Un barbat si o femeie au murit, sambata, in localitatea suceveana Zaharesti, dupa ce, din cauza vantului puternic, un copac a cazut peste ei, trasmite Mediafax. Potrivit primelor informatii, cele doua perso.

Doua persoane AU MURIT dupa ce un copac a cazut peste ele

Doua persoane, o femeie in varsta de 80 de ani si un barbat in varsta de 65 de ani, au fost grav ranite, sambata dimineata, in localitatea suceveana Zaharesti, dupa ce, din cauza vantului puternic,.

Un copac doborat de vant a cazut peste o masina, in Sectorul 1 din Capitala

Un copac a cazut sambata peste un autoturism in Sectorul 1 al Capitalei, din cauza vantului puternic, iar un panou publicitar din Sectorul 4 a trebuit sa fie asigurat, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile.

Explozie intr-un bloc din Galati: Doua persoane au fost ranite si circa 25 de garsoniere avariate

Doua persoane au fost ranite, iar aproximativ 25 de garsoniere au fost avariate, in urma une explozii care a avut loc, vineri dimineata intr-un bloc de locuinte din cartierul galatean Micro 19, cel mai probabil din cauza unei acumulari de gaze, transmite Mediafax.

Doua persoane ranite intr-un accident, in Prahova. Un TIR si o masina implicate

Doua persoane au fost ranite joi dimineata intr-un accident de circulatie care s-a produs pe DN 1A, in zona Carrefour, la iesirea din Ploiesti.

Un barbat a murit, dupa ce a cazut de la etajul 14 al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti

Un barbat a murit, joi, dupa ce a cazut de la etajul 14 al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti SUUB), din primele informatii rezultand ca este vorba de o persoana care a venit in vizita la un.

Milano: Un italian a murit dupa ce a fost agresat la metrou de trei romani

Un italian de 65 de anu a murit, joi, la Milano, dupa ce a fost batut la metrou de trei tineri romani care incercau sa-l jefuiasca. Atacul a avut loc miercuri, iar multumita camerelor de luat vederi, cei trei.

Un italian a murit dupa ce a fost agresat de trei romani, la metroul din Milano

Un barbat in varsta de 65 de ani a murit joi, la Milano, dupa ce a fost agresat intr-o statie de metrou de trei tineri romani care au incercat sa il jefuiasca, informeaza pagina online a agentiei.

Bucuresti: Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul 14 al Spitalului Universitar

Un barbat de 55 de ani a murit, joi, dupa ce s-a aruncat de la etajul 14 al Spitalului Universitar din Bucuresti. Potrivit B1 TV, acesta se afla in vizita in spital. El a fost gasit decedat pe o terasa de la.

Cluj: Patru persoane ranite dupa ce o masina a intrat intr-un autobuz parcat

Patru persoane au fost ranite, dintre care una grav, sambata, in satul Fodora, judetul Cluj, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un autobuz parcat, din cauza poleiului de pe carosabil. Patru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )