Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua persoane si-au pierdut viata in urma accidentului aviatic din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doua persoane si-au pierdut viata in urma accidentului aviatic din SUA

Un avion de linie Boeing 777 apartinand Asiana Airlines, care venise din Seul, s-a prabusit ieri, la aterizare, pe aeroportul international din San Francisco, a anuntat Administratia Federala de Aviatie din SUA, citata de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Doua persoane si-au pierdut viata in urma accidentului aviatic din SUA

Update 11:05 Avionul Boeing 777 care a ratat aterizarea, ieri, pe aeroportul din San Francisco nu prezenta a priori nicio problema mecanica in momentul accidentului, a declarat astazi presedintele general al companiei sud-coreene Asiana Airlines, potrivit surselor de presa.

Accident pe Autostrada Bucresti Pitesti: Doua persoane au fost ranite, iar traficul este ingreunat

Un accident s-a produs, joi, pe A1, pe sensul Bucuresti-Pitesti, in urma acestuia doua persoane fiind ranite, relateaza Mediafax. Autoturismul in care cei doi raniti se aflau, transporta porumbei si a.

Un microbuz care venea din Republica Moldova s-a rasturnat in judetul Iasi. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite intr-un accident petrecut in apropierea localitatii iesene Comarna, dupa ce microbuzul in care se aflau sapte persoane, toate din Republica Moldova, s-a rasturnat intr-o curba.

Accident de microbuz in Iasi: Doua persoane, din Republica Moldova, au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, joi, dupa ce microbuzul in care se aflau alaturi de alte cinci persoane s-a rasturnat, in apropierea localitatii iesene Comarna. Accidentul a fost raportat in jurul orei.

Un tata si-a dus familia sub rotile unui tir. Doi frati au murit in urma accidentului

Tragicul accident a avut loc in aceasta dimineata pe DN 6. Soferul unui autoturism Opel a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un tir.

VIDEO UPDATE Tren de marfa deraiat in Canada: Cel putin 80 de persoane sunt date disparute, centrul unui oras din Quebec este partial distrus

Cel putin 80 de persoane au fost date disparute intr-un orasel din Quebec dupa deraierea si explozia unui tren de marfa, care a distrus o parte din centrul localitatii, a declarat un pompier canadian sambata pentru AFP. UPDATE In cursul zilei de duminica politia canadiana a anuntat ca trei persoane si-au pierdut viata in urma exploziei trenului de marfa si ca estimeaza ca bilantul mortilor va creste, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )