Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident pe Autostrada Bucresti Pitesti: Doua persoane au fost ranite, iar traficul este ingreunat

B1 B1,
Accident pe Autostrada Bucresti Pitesti: Doua persoane au fost ranite, iar traficul este ingreunat

Un accident s-a produs, joi, pe A1, pe sensul Bucuresti-Pitesti, in urma acestuia doua persoane fiind ranite, relateaza Mediafax. Autoturismul in care cei doi raniti se aflau, transporta porumbei si a. continuă pe B1

Un microbuz care venea din Republica Moldova s-a rasturnat in judetul Iasi. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite intr-un accident petrecut in apropierea localitatii iesene Comarna, dupa ce microbuzul in care se aflau sapte persoane, toate din Republica Moldova, s-a rasturnat intr-o curba.

Accident intre un TIR si o masina, pe Centura de Vest a Ploiestiului. Doua persoane sunt ranite

Un accident de circulatie s-a produs marti dimineata pe Centura de Vest a Ploiestiului, intre un TIR si un autoturism. Doua persoane au fost ranite.

Accident de microbuz in Iasi: Doua persoane, din Republica Moldova, au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, joi, dupa ce microbuzul in care se aflau alaturi de alte cinci persoane s-a rasturnat, in apropierea localitatii iesene Comarna. Accidentul a fost raportat in jurul orei.

Accident de autocar in Peru: Cel putin 19 persoane si-au perdut viata si alte 15 au fost ranite

Un autocar s-a prabusit in Peru, luni, intr-o prapastie adanca de 100 metri. Potrivit AFP, cel putin 19 persoane au murit, iar alte 15 au fost ranite. Sunt cel putin 19 morti in accidentul care a avut.

Un autocar cu turisti s-a rasturnat in Hunedoara. Doua persoane, transportate la spital

Un autocar in care se aflau 24 de persoane a fost implicat intr-un accident luni dimineata, pe DN 7, ajungand intr-un sant. Doua persoane au fost transportate la spital in urma accidentului, informeaza.

Indonezia: 22 de persoane au murit si alte 210 au fost ranite, in urma unui cutremur produs in regiune

Un numar de 22 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 210 au fost ranite in seismul cu magnitudinea 6,1 grade care a zguduit marti provincia Aceh din Indonezia, potrivit unui nou bilant dat publicitatii miercuri de Agentia indoneziana pentru Catastrofe Naturale.

Un cutremur de 6,1 magnitudine s-a produs in Indonezia: Un copil a murit, iar alte 50 de persoane au fost ranite

Un cutremur de 6,1 magnitudine s-a produs, marti, in provincia Aceh din Indonezia, potrivit Centrului Seismologic European Mediteraneean. in urma acestuia, o persoana si-a pierdut viata si alte aproximativ.

In ritm de melc: Autostrada Arad-Timisoara nu a fost finalizata nici la termenul din 30 iunie

Autostrada Arad-Timisoara nu a fost finalizata nici la termenul din 30 iunie, care este anuntat pe site-ul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), existand inca lucrari care impun restrictii de viteza de 60 si 80 de.

Hunedoara: Doua persoane au ajuns la spital dupa ce un autocar cu 21 de turisti slovaci a ajuns in sant

Un autocar cu 21 de turisti din Slovacia care se indrepta dinspre Deva spre Arad a ajuns in sant, luni, dupa ce soferul a pierdut controlul si a derapat de pe carosabil, in zona localitatii Lesnic. Doua.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )