Libnet.ro
UNICEF

05:30

Hunedoara: Doua persoane au ajuns la spital dupa ce un autocar cu 21 de turisti slovaci a ajuns in sant

B1 B1,
Hunedoara: Doua persoane au ajuns la spital dupa ce un autocar cu 21 de turisti slovaci a ajuns in sant

Un autocar cu 21 de turisti din Slovacia care se indrepta dinspre Deva spre Arad a ajuns in sant, luni, dupa ce soferul a pierdut controlul si a derapat de pe carosabil, in zona localitatii Lesnic. Doua. continuă pe B1

Un autocar cu turisti s-a rasturnat in Hunedoara. Doua persoane, transportate la spital

Un autocar in care se aflau 24 de persoane a fost implicat intr-un accident luni dimineata, pe DN 7, ajungand intr-un sant. Doua persoane au fost transportate la spital in urma accidentului, informeaza.

Hunedoara: doua persoane au ajuns la spital, dupa ce un autocar cu turisti din Slovenia a derapat, intrand intr-un sant

Un autocar in care se aflau 24 de turisti din Slovacia a derapat, luni dimineata, pe DN 7, ajungand intr-un sant. in urma accidentului, doua persoane au fost transportate la spital.

Confruntari in Egipt: Doua persoane au murit si cel putin 70 au fost ranite.

Doua persoane au fost ucise si 70 au fost ranite vineri la Alexandria, in nordul Egiptului, in cursul confruntarilor violente dintre partizanii si opozantii presedintelui Mohamed Morsi, a raportat agentia de presa oficiala Mena, citata de AFP, potrivit Mediafax. Una dintre persoanele ucise este un cetatean american, in varsta de 21 de ani, au raportat surse medicale si de securitate. Un cetatean egiptean a murit in urma ranilor provocate de focurile de arma, a precizat agentia de presa Mena .

Doua persoane au fost ucise in violentele de vineri din Egipt

Doua persoane au fost ucise si 70 au fost ranite vineri la Alexandria, in nordul Egiptului, in cursul confruntarilor violente dintre partizanii si opozantii presedintelui Mohamed Morsi, a raportat agentia de.

ACCIDENT rutier in Capitala. Doua persoane, ranite. Soferul vinovat a fugit.

Un sofer din Prahova este cautat de Politia Rutiera dupa ce a provocat un accident in urma caruia doi oameni au fost raniti si sapte masini avariate. Accidentul a avut loc in aceasta dimineata in Capitala, informeaza Realitatea. net. Soferul, aflat la volanul unei masini de lux a patruns intr-o intersectie pe culoarea rosie a semaforului si s-a ciocnit cu un taxi. Accidentul s-a petrecut pe soseaua Colentina la intersectia cu strada Doamna Ghica. Soferul care a fugit conducea un autoturism .

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )