Libnet.ro
UNICEF

23:30

A doua victorie in minimum de seturi pentru Simona Halep la Dubai. in sferturi, sansa revansei cu Makarova

România Liberă România Liberă,
A doua victorie in minimum de seturi pentru Simona Halep la Dubai. in sferturi, sansa revansei cu Makarova

N-a fost simplu, pe alocuri nici dragut. inceputul a fost ezitant. Deranjata de reverul bulgaroaicei si de alternanta intre mingile puternice si cele fara viteza venite de pe forehandul Pironkovei de pe care au venit, ocazional, si cateva slice-uri), Simona n-a luat niciun punct in primele doua game-uri. Un start nefast nu-i neaparat iesit din comun, mai ales daca semnele revenirii apar repede. Se intampla deseori ca la o prima intalnire cu o adversara, cazul de azi, o jucatoare sa aiba nevoie de ceva timp pentru a face ajustari si a se acomoda la stilul acesteia. continuă pe România Liberă

Veste proasta pentru Simona Halep. Jucatoarea romana de tenis a coborat pe locul 4 in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a coborat de pe locul 3 pe 4 in clasamentul mondial WTA dat publicitatii luni, din cauza faptului ca nu a putut sa isi apere punctele castigate anul trecut la Doha,.

Arabii au facut o surpriza pentru Simona Halep

Organizatorii turneului de la Dubei, la care Simona Halep debuteaza marti, au dus-o pe jucatorea din Romania intr-o calatorie cu camila .

WTA: Cea mai frumoasa lovitura a zilei a fost oferita de Simona Halep la Dubai (VIDEO)

Simona Halep a reusit cea mai frumoasa lovitura a zilei in meciul cu Daniela Hantuchova, pe care a invins-o in turul al doilea al turneului de la Dubai cu scorul de 6-2, 6-0, scrie GSP. Oficialii WTA au decis ca.

Surpriza de care a avut parte Simona Halep in Dubai: La plimbare prin desert calare pe o camila! (FOTO)

Favorita nr. 1 in turneul feminin de tenis din Dubai, Simona Halep a fost primita regeste de organizatori. intr-o fotografie postata pe contul de Twitter al WTA, romanca apare calare pe o camila.

WTA Dubai: Simona Halep vs Tsvetana Pironkova 6-4, 6-3/ Calificare in sferturi - Urmeaza duelul cu Makarova

Simona Halep cap de serie numarul unu) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Dubai. Numarul patru in ierarhia WTA, Halep a invins-o in doua seturi pe Tsvetana Pironkova Bulgaria, locul 57 WTA) - partida a durat o ora si 20 de minute. In urmatorul meci, Halep o va intalni pe Ekaterina Makarova, jucatoare care a eliminat-o la ultima editie de la Australian Open.

Simona Halep, victorie in turul doi la Dubai

Simona Halep, favorita numarul unu a turneului, s-a impus in turul doi la Dubai, scor 6 - 2, 6 - 0, in fata Danielei Hantuchova, intr-o partida ce a durat putin peste o ora. Halep a castigat noua game-uri.

Furtuna in desert: Simona Halep - Daniela Hantuchova 6-2, 6-0, in turul doi la Dubai

Simona Halep si-a inceput perfect aventura la turneul din Dubai, cu o victorie fara emotii. Romanca s-a calificat in optimi.

LIVE Simona Halep cu Ekaterina Makarova in sferturi la Dubai (joi, 17:00)

Simona Halep are ocazia revansei in fata Ekaterinei Makarova, jucatoarea in fata careia pierdea in sferturi la Australian Open. Cele doua joaca din nou, joi dupa-amiaza, live text pe onlinesport. ro de la ora 17:00, pentru un loc in semifinalele de la Dubai.

Simona Halep, increzatoare inaintea turneului din Dubai. Ce spune despre absenta Serenei Williams

Simona Halep revine la inceputul saptamanii viitoare in circuitul mondial feminin la puternicul turneu WTA de la Dubai, primul din cele doua la care va participa in luna februarie in zona Golfului.

CALCULE Simona Halep lupta pentru locul 3 la Dubai

Simona Halep poate urca pana pe locul 3 la turneul WTA de Dubai. Iata calculele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3095 seconds )