Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cu doua zile inainte de alegeri, procesul de santaj al lui Dan Diaconescu se reia

Antena3 Antena3,
Cu doua zile inainte de alegeri, procesul de santaj al lui Dan Diaconescu se reia

Cu doua zile inainte de alegeri, Dan Diaconescu este asteptat la Curtea de Apel in dosarul de santaj. Candidatul la prezidentiale a fost condamnat de Judecatoria Sectorului 1 la 3 ani de inchisoare cu executare,. continuă pe Antena3

Angajatori de Top Timisoara: Cum arata candidatul ideal si ce pot face vizitatorii in cele doua zile de eveniment?

Vineri si sambata, pe 31 octombrie 1 noiembrie la Centrul Regional de Afaceri are loc Angajatori de TOP Timisoara. Cel mai mare targ de cariera va reuni 40 de angajatori, 60 de specialisti HR si va gazdui 14 workshop-uri si conferinte. In cele doua zile sunt asteptati 5 000 de vizitatori care vor avea posibilitatea sa aplice la peste 1350 de oportunitati de cariera.

Legaturile sfinte dintre politicienii satmareni si mai marii Bisericii. Cum s-au tocat 50.000 de euro pentru vizita de doua zile a Patriarhului Daniel

Indiferent de partid, politicienii din Satu Mare au fost mereu apropiati de mai marii Bisericii. Pentru a sustine aceasta legatura sfanta, politicienii au ridicat cruci uriase si au sponsorizat diferite proiecte ale preotilor, chiar daca asta a insemnat sa arunce cu 50. 000 de euro pentru vizita de doua zile a Patriarhului Daniel.

Vintu ameninta cu DEZVALUIRI BOMBA despre politicienii romani. Si-a facut blog cu 5 zile inainte de alegeri

Sorin Ovidiu Vintu: Am inceput sa scriu aceste randuri azi, 23. 2014, orele 9:00, dintr-o celula a spitalului penitenciar Jilava.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )