Libnet.ro
UNICEF

00:08

DPD Romania are un nou director comercial

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
DPD Romania are un nou director comercial

DPD Romania, companie de coletarie si curierat expres, are din martie un nou director comercial, pe Razvan Tudor care a lucrat la Heineken si Coca-Cola HBC. continuă pe Wall-Street Ro

Director comercial al Romarm, retinut de procurorii DNA

Procurorii DNA l-au retinut marti pe Nicusor Mircea Mihai, director comercial in cadrul CN Romarm SA, pentru complicitate la cumparare de influenta si instigare la abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, informeaza Agerpres. In dosar, a fost retinuta si Claudia Aura Maris, care sustine ca ar fi reprezentant al unei asociatii nonprofit ce sprijina persoanele cu dizabilitati, aceasta fiind acuzata de cumparare de influenta.

Director comercial al Romarm, retinut de DNA

Procurorii din cadrul DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a lui Nicusor-Mircea Mihai, director comercial in cadrul C. Romarm S. , pentru instigare la abuz in serviciu si complicitate la cumparare de influenta, potrivit unui comunicat de presa al DNA.

Generali va alege vineri un nou director general

Assicurazioni Generali SpA, al treilea asigurator european, va numi vineri un nou director general, pentru a-l inlocui pe Mario Greco, care, in ianuarie, a parasit pe neasteptate compania, pentru a conduce Zurich Insurance Group, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Holzindustrie Schweighofer a numit un nou director in Romania

Holzindustrie Schweighofer l-a desemnat pe Thomas Schiefer, fost director in compania germana Rehau, in functia de country manager pentru Romania, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Romania are an de an crestere economica, dar ramanem in continuare saraci. Cum este posibil

Romania este plina de paradoxuri, dupa cum arata Raportul de tara intocmit de Comisia Europeana, anunta stirileprotv. ro. Avem o crestere economica pentru care alte tari ne invidiaza si in acelasi timp suntem in topul.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2136 seconds )