Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dr. Constantin Romanul, prodecanul Facultatii de Medicina din Oradea, a fost retinut

Adevărul Adevărul,
Dr. Constantin Romanul, prodecanul Facultatii de Medicina din Oradea, a fost retinut

Prodecanul Facultatii de Medicina din Oradea a fost retinut pentru 24 de ore, de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor dupa ce a fost prins luand mita 400 de euro, de la doua studente. continuă pe Adevărul

VIDEO Dr. Constantin Romanul, prodecanul Facultatii de Medicina din Oradea, a fost retinut

Prodecanul Facultatii de Medicina din Oradea a fost retinut pentru 24 de ore, de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor dupa ce a fost prins luand mita 400 de euro, de la doua studente.

Medic care preda la Facultatea de Medicina din Oradea, prins in timp ce lua mita de la doua studente

Un medic care preda la Facultatea de Medicina a Universitatii Oradea a fost prins in flagrant in timp ce lua mita de la doua studente, pentru a le ajuta sa promoveze examenele. Barbatul a fost prins la cabinetu.

Judecatorul Valentin Mirisan, decanul Facultatii de Drept din Oradea: Functia de decan este o functie didactica. Nu poate fi vorba de incompatibilitate

La inceputul acestei saptamani, ANI a anuntat ca Dumitru Corneanu, presedintele Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj a fost, doi ani, in stare de incompatibilitate. A ocupat in acelasi timp si functia de decan al Facultatii de Drept. intr-o astfel de situatie sunt mai multi judecatori din tara, printre care si procurorul Valentin Mirisan, decanul Facultatii de Drept din Oradea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )