Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dragnea: Alianta cu UNPR trebuie revitalizata

Adevărul Adevărul,
Dragnea: Alianta cu UNPR trebuie revitalizata

Presedintele PSD Liviu Dragnea crede ca alianta formata din PSD si UNPR ar trebui revitalizata, aratand ca, desi Gabriel Oprea a fost un om de cuvant, Romania are nevoie de o stanga puternica. continuă pe Adevărul

Dragnea: Alianta cu UNPR trebuie revitalizata.Sunt absolut sigur ca nu va exista niciun fel de colaborare intre UNPR si PMP

Presedintele PSD Liviu Dragnea crede ca alianta formata din PSD si UNPR ar trebui revitalizata, aratand ca, desi Gabriel Oprea a fost un om de cuvant, Romania are nevoie de o stanga puternica.

Alianta dintre PSD si UNPR ar trebui revitalizata

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi, la Timisoara, ca Alianta de Centru Stanga ACS), dintre PSD si UNPR, formata in iulie 2012 pentru alegerile parlamentare, ar trebui revitalizata, in conditiile in care Romania are nevoie de o stanga puternica, transmit surse din presa.

Liviu Dragnea: Alianta de Centru Stanga ar trebui revitalizata

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Timisoara, ca Alianta de Centru Stanga ACS), dintre PSD si UNPR, formata in iulie 2012 pentru alegerile parlamentare, ar trebui.

Liviu Dragnea: Alianta de Centru Stanga (PSD - UNPR) ar trebui revitalizata si luata serios in considerare

Alianta de Centru Stanga ACS), dintre PSD si UNPR, formata in iulie 2012 pentru alegerile parlamentare, ar trebui revitalizata, in conditiile in care Romania are nevoie de o stanga puternica, a declarat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )