Libnet.ro
UNICEF

20:00

Liviu Dragnea: Alianta de Centru Stanga ar trebui revitalizata

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Alianta de Centru Stanga ar trebui revitalizata

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Timisoara, ca Alianta de Centru Stanga ACS), dintre PSD si UNPR, formata in iulie 2012 pentru alegerile parlamentare, ar trebui. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Alianta de Centru Stanga (PSD - UNPR) ar trebui revitalizata si luata serios in considerare

Alianta de Centru Stanga ACS), dintre PSD si UNPR, formata in iulie 2012 pentru alegerile parlamentare, ar trebui revitalizata, in conditiile in care Romania are nevoie de o stanga puternica, a declarat.

Alianta dintre PSD si UNPR ar trebui revitalizata

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi, la Timisoara, ca Alianta de Centru Stanga ACS), dintre PSD si UNPR, formata in iulie 2012 pentru alegerile parlamentare, ar trebui revitalizata, in conditiile in care Romania are nevoie de o stanga puternica, transmit surse din presa.

Dragnea: Alianta cu UNPR trebuie revitalizata

Presedintele PSD Liviu Dragnea crede ca alianta formata din PSD si UNPR ar trebui revitalizata, aratand ca, desi Gabriel Oprea a fost un om de cuvant, Romania are nevoie de o stanga puternica.

Dragnea: Alianta cu UNPR trebuie revitalizata.Sunt absolut sigur ca nu va exista niciun fel de colaborare intre UNPR si PMP

Presedintele PSD Liviu Dragnea crede ca alianta formata din PSD si UNPR ar trebui revitalizata, aratand ca, desi Gabriel Oprea a fost un om de cuvant, Romania are nevoie de o stanga puternica.

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea: Varianta unui guvern minoritar PNL, o prostie

Varianta unui guvern minoritar PNL, este o prostie in opinia lui Liviu Dragnea, care a subliniat ca acel guvern ar fi unul instabil. Este o prostie. Exact asta ne-ar mai trebui, un guvern minoritar.

il mai sustine Liviu Dragnea pe Victor Ponta? Ce a raspuns presedintele PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Europa FM, ca, daca Victor Ponta isi va dori un post de conducere in PSD la congresul din aceasta toamna, va avea toata sustinerea, insa.

UPDATE Un ministru fidel lui Victor Ponta il provoaca pe Liviu Dragnea si cere congres extraordinar in PSD/ Si Ministrul Economiei solicita congres

Sorin Grindeanu, presedintele PSD Timis si ministru al Comunicatiilor, cere intr-un comunicat de presa organizarea unui Congres extraordinar al PSD pana la jumatatea lunii octombrie pentru alegerea unui presedinte plin al partidului. Grindeanu, un fidel al lui Victor Ponta, il provoaca astfel pe Liviu Dragnea, proaspat ales presedintele interimar al partidului, care se afla intr-o relatie tensionata cu Ponta. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca Dragnea nu isi doreste acum congres. UPDATE Si ministrul Economiei, Mihai Tudose, liderul PSD Braila, solicita organizarea cat mai rapida a unui congres. Liviu Dragnea a fost ales presedinte interimar al partidului pe 22 iulie, functie ce ar urma sa o ocupe pana la congresul programat sa aiba loc pe 16 noiembrie.

Liviu Dragnea: Trebuie sa fim solidari, dar sa nu uitam ca tara trebuie protejata

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca, in privinta primirii refugiatilor, sustine in continuare ceea ce a spus initial si el si presedintele Klaus Iohannis, respectiv o cota.

Liviu Dragnea: Zece ani de razboi si galagie politica au facut ca Romania sa rateze oportunitati serioase de dezvoltare

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata seara, la Hunedoara, cu prilejul conferintei judetene de alegeri, ca va continua sa promoveze ideea unei politici a dialogului, mentionand ca.

Liviu Dragnea: Traian Basescu a fost un om care a avut initiative bune, dar pe care a vrut sa le faca cu oameni mici (VIDEO)

Presedintele intermar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca fostul presedinte Traian Basescu a avut multe initiative bune, care insa nu au fost puse in aplicare din cauza oamenilor care l-au inconjurat. Traian.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )