Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea: Varianta unui guvern minoritar PNL, o prostie

B1 B1,
Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea: Varianta unui guvern minoritar PNL, o prostie

Varianta unui guvern minoritar PNL, este o prostie in opinia lui Liviu Dragnea, care a subliniat ca acel guvern ar fi unul instabil. Este o prostie. Exact asta ne-ar mai trebui, un guvern minoritar. continuă pe B1

Liviu Dragnea, intrebat despre un guvern minoritar PNL: Este o prostie

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus, astazi, la Timisoara, raspunzand unei intrebari privind un guvern minoritar PNL, ca aceasta varianta este o prostie si ca acel guvern ar fi unul instabil.

Liviu Dragnea, despre organizarea unui Congres de urgenta: Nu resping ideea. Este important ce vrea majoritatea (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca nu respinge ideea de a fi organizat un Congres mai devreme de luna noiembrie. Declaratia lui Dragnea vine in contextul in care tot mai multi.

Liviu Dragnea: Trebuie sa fim solidari, dar sa nu uitam ca tara trebuie protejata

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca, in privinta primirii refugiatilor, sustine in continuare ceea ce a spus initial si el si presedintele Klaus Iohannis, respectiv o cota.

Liviu Dragnea: Alianta de Centru Stanga ar trebui revitalizata

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Timisoara, ca Alianta de Centru Stanga ACS), dintre PSD si UNPR, formata in iulie 2012 pentru alegerile parlamentare, ar trebui.

Liviu Dragnea, repros surprinzator la adresa ministrului Sanatatii: Sunt foarte racit..

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi, la Conferinta Extraordinara a PSD Bucuresti, ca este foarte racit si ca daca la Ministerul Sanatatii ar fi un ministru foarte bun nu ar fi atatia.

Liviu Dragnea, atac la Nicolae Banicioiu: Daca am fi avut un ministru al Sanatatii atat de bun, nu am fi fost loviti atat de multi de viroza

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a tinut sa precizeze, joi, la Conferinta de alegeri a PSD Bucuresti, ca poate nu ar fi fost racit, la fel ca multi altii, daca ministrul Sanatatii ar fi fost atat de bun.

Liviu Dragnea: Zece ani de razboi si galagie politica au facut ca Romania sa rateze oportunitati serioase de dezvoltare

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata seara, la Hunedoara, cu prilejul conferintei judetene de alegeri, ca va continua sa promoveze ideea unei politici a dialogului, mentionand ca.

Liviu Dragnea: Din punct de vedere politic, Ponta are toate conditiile sa ramana prim-ministru pana in decembrie

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata in cadrul emisiunii Lumini si Umbre, moderata de Dan Andronic si difuzata la postul B1 TV, ca premierul Victor Ponta are parte de toata.

Liviu Dragnea: Din punct de vedere politic, Ponta are toate conditiile sa ramana prim-ministru pana in decembrie (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata in cadrul emisiunii Lumini si Umbre, moderata de Dan Andronic si difuzata la postul B1 TV, ca premierul Victor Ponta are parte de toata.

Liviu Dragnea: Pana la 1 decembrie vom putea sa prezentam bucurestenilor candidatii la alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca are incredere ca pana la data de 1 decembrie Partidul Social Democrat poate prezenta bucurestenilor echipa de candidati pentru alegerile locale si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )