Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dragnea il contrazice pe Teodorovici: Nu sustin impozitarea veniturilor Bisericii. Nici nu vreau sa discut despre asta

Adevărul Adevărul,
Dragnea il contrazice pe Teodorovici: Nu sustin impozitarea veniturilor Bisericii. Nici nu vreau sa discut despre asta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, se impotriveste ca veniturilor Bisericii BOR) sa fie impozitate, considerand ca unele institutii din Romania trebuie cel putin sa le ajutam sa existe. Cu o seara inainte, Eugen Teodorovici, consilierul premierului Tudose, spunea ca va initia demersurile de impozitare a BOR. continuă pe Adevărul

SONDAJ! Sunteti de acord cu impozitarea veniturilor Bisericii?

Eugen Teodorovici, consilier onorific al primului-ministru si fost ministrul al Finantelor, propune impozitarea unor activitati economice ale Bisericii Ortodoxe Romane BOR), urmand ca banii sa fie.

Eugen Teodorovici propune impozitarea Bisericii: Este nevoie de bani

Consilierul premierului Mihai Tudose, Eugen Teodorovici, a declarat, joi seara, referindu-se la impozitarea Bisericii, ca aceasta trebuie sa inteleaga ca este nevoie de bani. Liviu Dragnea a precizat ca nu este de acrod cu impozitarea veniturilor BOR.

Liviu Dragnea: Nu sustin impozitarea bisericii / Nici nu vreau sa discut despre asta

Seful PSD, Liviu Dragnea, a precizat vineri ca nu sustine impozitarea Bisericii Ortodoxe Romane, dupa ce consilierul premierului, Eugen Teodorovici, a anuntat in urma cu o zi ca va formula o propunere de impozitare a puternicei BOR.

Un consilier al premierului Tudose vrea ca veniturile BOR sa fie impozitate. Ce i-a propus Eugen Teodorovici Patriarhului Daniel

Consilierul premierului Mihai Tudose, Eugen Teodorovici, a sustine, la postul de televiziune Digi24, ca este nevoie de un plan concret pentru impozitarea veniturilor Bisericii Ortodoxe Romane. Fostul ministru de Finante a propus si un plan in acest sens.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )