Libnet.ro
UNICEF

10:00

Liviu Dragnea: Nu sustin impozitarea bisericii / Nici nu vreau sa discut despre asta

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Nu sustin impozitarea bisericii / Nici nu vreau sa discut despre asta

Seful PSD, Liviu Dragnea, a precizat vineri ca nu sustine impozitarea Bisericii Ortodoxe Romane, dupa ce consilierul premierului, Eugen Teodorovici, a anuntat in urma cu o zi ca va formula o propunere de impozitare a puternicei BOR. continuă pe Hotnews

Dragnea il contrazice pe Teodorovici: Nu sustin impozitarea veniturilor Bisericii. Nici nu vreau sa discut despre asta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, se impotriveste ca veniturilor Bisericii BOR) sa fie impozitate, considerand ca unele institutii din Romania trebuie cel putin sa le ajutam sa existe. Cu o seara inainte, Eugen Teodorovici, consilierul premierului Tudose, spunea ca va initia demersurile de impozitare a BOR.

Dragnea nici nu vrea sa auda de impozitarea Bisericii

Liviu Dragnea a declarat ca nu sustine impozitarea Bisericii Ortodoxe Romane si ca nici nu vrea sa discute despre acest subiect. Reactia transanta vine dupa ce Eugen Teodorovici, consilierul premierului Mi.

Eugen Teodorovici propune impozitarea Bisericii: Este nevoie de bani

Consilierul premierului Mihai Tudose, Eugen Teodorovici, a declarat, joi seara, referindu-se la impozitarea Bisericii, ca aceasta trebuie sa inteleaga ca este nevoie de bani. Liviu Dragnea a precizat ca nu este de acrod cu impozitarea veniturilor BOR.

Eugen Teodorovici a fost demis din functia de consilier al premierului, dupa ce a spus ca nu se justifica un stadion de 12 milioane euro in Teleorman si a vorbit despre impozitarea Bisericii

Eugen Teodorovici a fost demis din functia de consilier al premierului, dupa ce in urma cu o zi a declarat ca nu se justifica alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion la Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea, si a vorbit despre impozitarea averilor Bisericii Ortodoxe, au declarat, pentru HotNews. ro, surse guvernamentale.

LIVIU DRAGNEA, PREMIER?! MODIFICA GUVERNUL LEGEA?

Un nou conflict mocneste intre premierul Tudose si seful sau de partid, Liviu Dragnea. Potrivit unor surse politice, Tudose nu are pe masa si nu nici intentioneaza modificarea Legii care ar.

Ce fel de tara ne pregateste Liviu Dragnea. Primele tendinte

Luati cu treburile, omitem sa observam ca de vreo jumatate de an, tiptil-tiptil si prin initiative aparent disparate, dar care curg in acelasi sens, se schimba din temelii fundamentele pe care se sprijinea pana acum aceasta tara. Cum actuala majoritate a dovedit deja ca nu face nimic intamplator si ca nu iese din cuvantul liderului nici cand risca ridicolul absolut, cred ca putem credita cu acest demers gandirea politica a lui Liviu Dragnea.

Ion Cristoiu: Da, exista o Conspiratie impotriva lui Liviu Dragnea. E initiata si condusa chiar de Liviu Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de marti, de pe blogul sau, despre replica liderului PSD, Liviu Dragnea in privinta acuzatiilor privind afacerile din Brazilia si.

Dana Grecu, nemultumita ca Laura Kovesi nu l-a salutat pe Liviu Dragnea la Ambasada Frantei: Nu stiu daca se face!

Jurnalista Dana Grecu si-a exprimat, vineri, in cadrul emisiunii pe care o modereaza la Antena 3, nemultumirea ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a trecut pe langa presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, fara sa il salute, in contextul in care ambii au fost prezenti la o receptie a Ambasadei Frantei, organizata cu ocazia Zilei Nationale. Mai mult, aceasta a comentat, ironic, ca sefa DNA ar avea o casca in urechi unde i se sopteste obstacol, obstacol pe partea dreapta, Liviu Dragnea, Liviu Dragnea, ocoliti!.

Liviu Dragnea, atac la adresa Codrutei Kovesi: Ma astept sa fiu audiat si daca ploua (VIDEO)

Liviu Dragnea este in razboi deschis cu DNA. Liderul PSD a rabufnit la adresa Laurei Codruta Kovesi, in urma anchetelor in care sunt vizati apropiatii sai din firma Teldrum. Dragnea se.

Marian Fiscuci si Adrian Simionescu, doi apropiati ai lui Liviu Dragnea, sunt urmariti penal de DNA

Omul de afaceri Marian Fiscuci, fost coleg de liceu al lui Liviu Dragnea si primul patron al firmei TelDrum, si Adrian Simionescu, fost deputat PSD si fost vicepresedinte al CJ Teleorman in mandatul de presedinte al lui Liviu Dragnea, sunt urmariti penal de procurorii DNA intr-un dosar care vizeaza acte de comert incompatibile cu functia detinuta si complicitate la evaziune fiscala. Marian Fiscuci si Adrian Simionescu au fost audiati vineri dimineata la DNA. La iesirea din sediul DNA, ei nu au dat declaratii presei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )